Azok a kismamák akik 80kg körül vannak, azok is ugyan
úgy érezhetik a magzatmozgást a 17. hét körül?
Én sajnos még ennél is több kiló voltam és teljes mértékben éreztem minden legapróbb mozgást is.
2008. szept. 26. 11:02
Szia!Én pont 85kg vagyok.A 17.héten még semmit,inkább csak a 19.hét elején éreztem a babócát.De nem fogod összekeverni semmivel sem ezt a kis mozgolódást a pocakodban.
2008. szept. 26. 11:04
Igen! Én kicsit több voltam,mint 80 kg, és éreztem. Bár nekem 3-an voltak, lehet,hogy azért :) De amúgy az első gyerekemnél sem voltam túl karcsú, és a 19 héten éreztem a mozgást. Attól,hogy valaki husis, attól a méhe még ugyanakkora,és ugyanolyan érzékeny, max. később mikor kivülről is kéne látszódni a dudoroknak,az nem olyan látványos,mint egy vékonyabbnál.
2008. szept. 26. 11:06
Szia!
Amikor én éreztem először a picurt mozogni kb. 80 kg voltam és éreztem! Én is azt hittem majd nem fogom tudni megkülönböztetni, de meglehet! :D Amúgy én 18 hetes éreztem először!
2008. szept. 26. 11:07
én inkább 90 körül vagyok ;), 17 hetes, és 4 napos, és néha bezony érzem. De én már éreztem a 14. hét körül is, bár senki sem hitt nekem.
2008. szept. 26. 11:08
6/11 A kérdező kommentje:
akkor oksa:) Mert én tegnap este éreztem és hétfőn töltöm be a 17.hetet...82kg-vagyok és aztmondják hogy korai...de sztem nem és nem tévesztem össze ott volt a kezem a pocin,és éreztem hogy vmi kinyomja magát és mintha simizné a kezemet olyan fura volt és olyan jóérzés kapott el hirtelen,még mielőtt felfogtam volna h mivolt az:) vagy ki:P :)))
Szia.Elképzelhető,hogy érezted,de ilyenkor még nem nyomja ki magát :)Azt majd jó pár hét múlva.Ilyenkor,ilyen lebegő,remegő érzést lehet érezni:)
Minden jót
35hetes kismama
2008. szept. 26. 11:26
8/11 A kérdező kommentje:
a kinyomást nem úgy értettem hogy nagyon kinyomtam amgát cak mintha vmi kitüremkedett volna egy kicsit aztán egy kisidő mulva visszahúzódott volna...ilyet most éreztem először:)
Dehogyisnem nyomja ki magat!!En elegge meleg vizben furodtem amikor lattam a babat akkorat rugott alul a hasamban.Es utana is lattam, nemcsak erzeztem.Bar en 65kilorol kezdtem(magas is vagyok)16 hetet sem toltottem be,es elso baba.Tehat a babat erzed!32 hetes kismama
2008. szept. 26. 12:43
Szia!
A 17. héten voltam 77 kg és akkor éreztem előszőr.Első baba és rendesen éreztem ahogy rúg!Meg hogy belülről végig simogatta a hasam.Semmi féle buborékolást vagy ilyesmit nem éreztem.Határozottan tudtam hogy ez bizony Ő!Az első babám.
Persze hogy ugyan ugy érezheted Te is.Kb 19 héttől volt nekem látványos a mozgása hullámzik a hasam ahogy mocorog és ahogy rúg megemelkedik a pocakom :) Nagyon aktív!
Boldog babavárást!
23 hetes kismami
2008. szept. 26. 13:10
Kapcsolódó kérdések: