Kismamák ti is számoltátok a magzatmozgást? Egész nap érzem mocorogni attól még számolnom kell? Miért pont a bal oldalamra kell feküdni és ugy számolni?
szia!
Megirom őszintén , 35 hetes vagyok, de nincs kedvem számolgatni. Ez nem trehányság a részemről , de mit paráztassam magam , hogy "úristen , óránként nem rúg 16szor!!" Van hogy nagyon aktív , van hogy kevésbé. Ha szeretném érezni , eszem vagy iszom valamit ; az általában felkelti a kiváncsiságát és elkezd mozgolódni. Vagy este a hátamról az 1ik oldalamra fordulok , mire ő elkezdi jelezni , hogy "tudom ám hogy megfordultál"! Jó móka:))))
Persze ez egyénenként változó. Ha valaki szereti számolgatni, azzal sincs baj, végülis egy rendszeres képet adhat az aktív időszakokról.
35 hetes kismami
nekem volt már 2 most van a 3. de sosem számoltam mondjuk nem is voltak lusta babák annyit mondtak mindig a tanácsadóban hogy figyeljem hogy rendszeresen mocorog e de nem számolgattam,valamikor ő is pihen:) még ha ritkán is:)
üdv
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!