Tényleg annyira kövér lennék?
sziasztok. ma újabb "beszólást" kaptam.
számszerűen írom le a tényeket.
világéletemben 170/64 kiló körül mozogtam.aztán egy betegség miatti gyógyszerszedés által felhíztam és végül csak 74-ig tudtam leadni a kilókat.Így voltam már öt éve.
Decemberben volt egy vizsgadrukkom ami maitt felhíztam 75,5 kilóra. így lettem terhes. Januárban mikor megtudtam, letettem a cigit 20 év után. mire 8 hetes lettem, sírva álltam a mérlegen mert a cigi elhagyása 4 hét alatt 4 kilót tett rám.
most pénteken leszek 16 hetes terhes és ma reggel már 81,8kg voltam. (azaz 8 hét 2 kiló)
Hétvégén megkaptam a rokonaimtól: ne hízzak többet..azért nem látszik a hasam mert kövér vagyok... ma pedig a főnököm tisztelt meg azzal hogy közölte napról napra jobban gömbölyödök.(és mutatta a csípőjét)Bevallom tényleg látszik, de még így sem mondható hogy olyan dagi lennék, és 74 kilósan sem kellett szégyenkeznem.
szerintetek tényleg ennyire kövér lennék? :-( lassan a sírás kerülget és nem tudom hogy lehetne nem hízni vagy fogyni. Barna kenyeret eszem, nem eszem két ember helyett. míg régen össze vissza ettem, addig most ugye rendszeresen kell ennem és nem tehetek a hízás ellen ezáltal. Nem nassolok, nem vagyok kívános. más aki nem ismer annyira észre sem veszi hogy babát várnék.
Ti hogyan reagálnátok ezt le? nekem nagyon rosszul estek ezek a beszólások. mindig is önbizalomhiányban szenvedtem.Hogy lehet egy kismamát leszólni a súlya miatt? a héten tervezzük hogy a férjemmel esténként biciklizni fogunk. de ezt inkább a mozgás miatt, nem fogyni akarok.
egyébként első baba és 34 éves vagyok.(húsvét hétfőjén volt a szülinapom)nem volt hányingerem, émelygésem mindössze csak 3-szor. semmi tünetem nincs ha nem nézem hogy a cicim fáj. tehát mondhatni nyugis a terhességem. (csak ilyen beszólások ne lennének.)
köszönöm a válaszokat
szép napot
Szia én 110 al lettem terhes és 130 al mentem szülni 9 hetes a lányom gyönyörű egészséges...soha nem mondta senki hogy fogyozzak vagy kövér vagyok....
könnyű szülésem volt nem vágtak nem repedtem és gyorsan is ment neked is könnyű szülést kivánok
Köszönöm a válaszokat. tegnap este bicikliztünk a férjemmel. nagyon jól esett, persze több pihenőt beiktattunk, oda vissza 10-10perc volt.
Tegnap és ma is kaptam dicsérő szavakat hogy milyen csinos kismama vagyok. kicsit szükebb ruha volt/van rajtam és abban ugye másként mutat az ember.
szép napot, jó babavárást és babanevelés mindenkinek.:)
Megkérdezhetem, hány hetes vagy most, és mennyit híztál?
Egyébként leírom én is:
165 cm vagyok, 79 kg volt a kiinduló súlyom (69 volt az átlag súlyom, de akkor éppen eléggé meghíztam, 3 hónap alatt 10 kg:-S), 90 kg-mal mentem szülni, és szülés után 1 héttel 76 kg voltam.
Ennek mindjárt 1 éve. Azóta híztam-fogytam össze-vissza, most 75 vagyok, jó lenne visszamenni 69-re, de nem tudom, ez valaha is összejön-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!