Már egy jó ideje puffad a hasam, olyan mint ha fel lennék fúvódva, és nem tudom mitől van. Nem vagyok különösebben kövér, szóval nem háj, de egy kicsit úgy néz ki. Mi okozhat ilyesmit?
Figyelt kérdés
23 F2010. júl. 11. 20:57
1/4 anonim válasza:
Nem ettél mostanában babot,karfiolt,borsót,lencsét,rizst,esetleg valami köménymagos dolgot?Székrekedésed nincs?
2/4 anonim válasza:
Kb.150 dolog!És még finoman is fogalmaztam.
3/4 anonim válasza:
És akkor említsünk meg egy párat konkrétabban is a 150-ből: krónikus epehólyag gyulladás, epekő, reflux betegség, irritábilis bél szindróma, bélrenyheség, valamilyen étel allergia, stb.stb.
Majd a gasztro-enterológus szakorvos kideríti.
4/4 anonim válasza:
Lehet sok gyümölcsöt ettél össze és zöldséget,csak kevéskével,egy nap egyél 5x de keveset belőlük és szerintem minden oké lesz
Azért orvost sem árt felkeresni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!