Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kivetetnétek a méheteket 2 db...

Kivetetnétek a méheteket 2 db 6 cm-es mióma miatt? Panaszt különösebben nem okoz.47 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
47 éves koromban igen. Nővérem 51 évesen vetette ki. Elég sok panaszt okozott már neki. Mivel mindent kivettek megúszta a klimaxot, azóta teljesen jól érzi magát, a férjének sincs semmi panasza. :)
2009. márc. 25. 16:04
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha az orvos azt tanácsolja, hogy jobb lenne kivenni, akkor természetesen igen.

Én most is kivetetném, meg bármi, csak a műtét utáni lábadozás nem jön be...

De szerintem kivetetheted már ennyi idősen (nem mintha öreg lennél :)) ha az orvos azt mondta veszélytelen a műtét és utána csak jobb lesz, akkor szerintem tedd meg.

2009. márc. 25. 16:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak félek a műtéttől, meg hát.. én így érzem igazi nőnek magam. Tudom, hogy ez hülyeség, de így gondolom.
2009. márc. 25. 16:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, ez általános dolog.

De ne félj, mert ma ez már olyan rutin műtét.

A másik pedig, hogy a rosszindulatú elfajulás lehetősége így kiesik!

2009. márc. 25. 16:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez a másik, amitől félek.. :S
2009. márc. 25. 16:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 2 évben 4 kolléganőmet műtötték meg ezzel és mindegyikük tökéletesen egészséges, hamar felépültek a rutinműtétből.:)
2009. márc. 25. 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Válassz rendes orvost, fontos, hogy ne legyél bizalmatlan felé.

Semmi gond nem lehet.

És utána is nő maradsz, a lelked miatt vagy nő. És a nőies alakod megmarad, mindened meglesz ugyanúgy.

Nem ettől vagy nő, utána is ugyanaz a nő leszel majd, aki most vagy mert az benned van. Minden egyes kis sejtedben, a gondolataidban mindenben. Ezt nem tudják belőled kivenni, ne aggódj semmi sem lesz más :)

2009. márc. 25. 23:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok :)
2009. márc. 26. 14:23
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
A mehfali myomak rakos elfajulasanak az eselye csekely. Ugyanakkor ezek nem szoktak csak ugy megallni a novekedesben, hanem addig nonek, amig hagyjak nekik. Igy egy ido utan eselyes, hogy panaszaid lesznek. Ebben a tekintetben viszont javasoltabb, ha minel elobb megoldjak mutetileg a dolgot, mert a myoma meretetol a mutet tipusa nagyban fugg. 6 cm-es myomat tartalmazo mehet transvaginalisan meg el tudnak tavolitani. Igy szinte nem marad nyoma a beavatkozasnak.
2009. márc. 26. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha különösebb panaszt nem okoz, én 47 évesen sem vetetném ki, legfeljebb a miómákat, bár, amilyen az orvosok hozzáállása, ezt "külön" talán meg sem próbálják, ha az ember már túlhaladt a szülési koron. A méh nem csak egy "alkatrész", aminek csak a gyerek kihordása a "feladata", és utána el lehet dobni. Ha csak nem muszáj, én nem tenném, hormonális és egyéb okok miatt sem. De ha már esetleg túl vagy rajta, mert már elég régi a beírás, akkor pedig azt mondanám, ismerek olyan nőt, akinek elállíthatatlan vérzés miatt kivették a méhét, és jól van (bár úgy tudom, szed hormontablettákat)...
2010. jan. 13. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!