Tényleg annyira kövér lennék?
sziasztok. ma újabb "beszólást" kaptam.
számszerűen írom le a tényeket.
világéletemben 170/64 kiló körül mozogtam.aztán egy betegség miatti gyógyszerszedés által felhíztam és végül csak 74-ig tudtam leadni a kilókat.Így voltam már öt éve.
Decemberben volt egy vizsgadrukkom ami maitt felhíztam 75,5 kilóra. így lettem terhes. Januárban mikor megtudtam, letettem a cigit 20 év után. mire 8 hetes lettem, sírva álltam a mérlegen mert a cigi elhagyása 4 hét alatt 4 kilót tett rám.
most pénteken leszek 16 hetes terhes és ma reggel már 81,8kg voltam. (azaz 8 hét 2 kiló)
Hétvégén megkaptam a rokonaimtól: ne hízzak többet..azért nem látszik a hasam mert kövér vagyok... ma pedig a főnököm tisztelt meg azzal hogy közölte napról napra jobban gömbölyödök.(és mutatta a csípőjét)Bevallom tényleg látszik, de még így sem mondható hogy olyan dagi lennék, és 74 kilósan sem kellett szégyenkeznem.
szerintetek tényleg ennyire kövér lennék? :-( lassan a sírás kerülget és nem tudom hogy lehetne nem hízni vagy fogyni. Barna kenyeret eszem, nem eszem két ember helyett. míg régen össze vissza ettem, addig most ugye rendszeresen kell ennem és nem tehetek a hízás ellen ezáltal. Nem nassolok, nem vagyok kívános. más aki nem ismer annyira észre sem veszi hogy babát várnék.
Ti hogyan reagálnátok ezt le? nekem nagyon rosszul estek ezek a beszólások. mindig is önbizalomhiányban szenvedtem.Hogy lehet egy kismamát leszólni a súlya miatt? a héten tervezzük hogy a férjemmel esténként biciklizni fogunk. de ezt inkább a mozgás miatt, nem fogyni akarok.
egyébként első baba és 34 éves vagyok.(húsvét hétfőjén volt a szülinapom)nem volt hányingerem, émelygésem mindössze csak 3-szor. semmi tünetem nincs ha nem nézem hogy a cicim fáj. tehát mondhatni nyugis a terhességem. (csak ilyen beszólások ne lennének.)
köszönöm a válaszokat
szép napot
Háááát
én 174 cm vagyok és 71 kilósan mentem szülni
Szia!
Ne törődj azzal, hogy ki mit mond. Most nem az a lényeg, hogy mennyit híztál hanem az, hogy a babád egészséges legyen.
Én sem vagyok sovány, sokat híztam a terhesség alatt de már beletörődtem, ráérek akkor foglalkozni a súlyommal ha már megszültem. 160 cm vagyok, 62 kiló voltam mikor terhes lettem, most vagyok 70 kg (20 hetes vagyok) , szóval én is jó húsban vagyok. Megkaptam már, hogy rendesen meghíztam, de nem érdekel, a lényeg, hogy a férjem elfogadjon olyannak amilyen vagyok.
Ja szerintem a biciklizést hanyagold,nem javasolt a terhesség alatt.
Boldog babavárást!
Szia Kedves Sorstársam!:)
Én egész életemben önbizalomhiányban szenvedtem, egy veseprobléma miatt (ami majdnem az életembe került) felszedtem pár kilót még gyerekként.Aztán kamasz korban fogyózni kezdtem.Annyira,hogy anorexiás, bulimiás lettem.Ez kitartott a terhességemig, azaz mult év novemberig.Mikor megtudtam,hogy jön a pici tudatosan enni kezdtem.Nehéz volt, de muszáj a baba miatt.47 kilóval kezdtem....most vagyok 68 és 24 hetes...nos???Nem eszem húst, kenyeret, tésztát, csak joghurt, zöldség, gyümölcs.Nem vagyok kivános, mégis jönnek a kilók.És nem tudok mit tenni ellene, mivel a 0 kalóriás fogyit nem folytathatom.Bár igy sem eszem semmi főtt ételt, csak műzlin élek na meg amiket leirtam.És nem tudok mit tenni.Tiszta depis vagyok, nem akarok kimenni az utcára.Gondolom ezzel te is igy vagy.Bocs, hogy leirtam a saját esetemet, de csak azért tettem, hogy tudd nem vagy egyedül, és ne is foglalkozz a rosszindulatu emberekkel.Ha te tudod,hogy nem "zabálsz" mégis jönnek a kilók akkor csak a babával foglalkozz.Én már lassan beletörődök, hogy majd ha meglesz lemegy, mert tudom,hogy lesz akaraterőm leadni.A párod mit szól mindehez?-ő melletted van?
Mégegyszer bocs a hosszú válasz miatt.
Boldog Babavárást!
a biciklizést a doki javasolta nekem, mert sajna ahogy felhíztam a cigi letétele után, befulladtam sokszor, nem bírta a szervezetem a hírtelen súlyváltozást. emiatt kórházban is voltam, mert a vérnyomásomat az megdobta. erre mondta az orvos hogy menjek úszni vagy biciklizni hogy erősítsem magamat.
tudom hogy nem vagyok és sosem leszek nádszálvékony, de ilyen vagyok. ilyen a családom is. fogyni csak úgy tudtam ha koplalok. azt meg most nem szeretnék. bár nem dícsőség hogy dohányoztam , mindenesetre azt hiszem 20év után abbahagyni nem könnyű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!