A családban azt mondják a párom szülei hogy adjak tehéntejet a 3 hónapos kislányomnak de én mindenhol azt olvastam hogy nem szabad! A véleményetekre lennék kiváncsi hogy adhatok-e? Tápszeres a baba de nem kövér tőle?
Ne màsokra halgass!
Nekem màr olyat is ajànlottak,hogy ne vegyek babakàdat,jo az a lavor,amibe a ruhàkat szoktam tenni mielött teregetek,meg hogy delikàtozzam majd a krumplit ,és ugy adjam a 4 honaposnak,de még sok hasonlo"jo " tanàcsokat kapok.
De nem tartom be.
Nem szabad tehéntejet adni,föleg nem egy 3 honaposnak.
Mindig az orvost kérdezd elöbb,minthogy ilyen buta tanàcsokat megfogadsz!
Sok sikert!
Nagyon pici meg hogy adjal neki tehentejet. En a helyedben 4 honaposan elkezdenem mar etetni rendesen, krumpli, sargarepa, oszibarack, alma, cekla...stb.
A tapszert pedig csokkentsd, en annyira nem ertek a tapszerhez, mert szoptattam, de 4 honaposan mar kezdtem neki adni rendesen etelt, foztem neki a fent leirtakat. Mire 1 eves lett, evett mindent, soha nem feltem, hogy barmitol is baja lesz, vagy megfullad.
Vehetsz majd neki mar bebi eteleket is, de ha draganak talalod, akkor kezdd majd el etetni, ne felj tole!
A tehentejet pedig idd meg inkabb te, a babadnak ne adjal belole meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!