Még soha nem voltam terhes mikre figyeljek?
Figyelt kérdés
Március 11-én volt az utolsó menstruációm első napja. Már van 3 db pozitiv tesztem. A dokival várok még,hogy biztosra lásson már valamit. Alhasi fájdalmaim vannak a derekam is fáj,de nem folyamatosan.És iszonxaton aludhatnékom van.soha nem aludtam ennyit.Nem tudom mi az a fájdalom vagy rendellenesség ami miat izgulnom aggodnom kellene. Normális a hasfájás és a derékfájás néha? Bocsánat de tényleg nagyon kezdő vagyok.2016. ápr. 18. 13:17
11/14 A kérdező kommentje:
Mi még nem indultunk el lombikra csak készültmnk.ha nem vagyok tolakodo Nálad vagy a férjednél volt a baj hogy lombikra indultatok.Bennem is még minden motoszkál.örülök neki de számomra felfoghatatlan még egyenlöre,de ezt te mint lombikos tudod milyen érzés.
2016. ápr. 19. 05:52
12/14 A kérdező kommentje:
Na most értem haza a dokitol. 5 hetes és jo magzati szívműködés. 2 hét mulva kell visszamennem kontrollra..Boldogság van :)
2016. ápr. 19. 11:46
13/14 anonim válasza:
Gratulálok, szuper! :-) gondolom, hogy nyugodtabb vagy, hogy látott a doki és minden rendben!
(Lombikos válaszoló vagyok)
A lombikot azért javasolták mert viszonylag kevés idonk van a korunk miatt+csak 1 petefeszkem van. Egyébként minden eredményunk normális.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen megnyugodtam nagyon....Nektek is sok sikert :)
2016. ápr. 19. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!