13 hetes terhes vagyok és felemeltem egy nehéz követ, lehet vmi baja a babámnak? Mire figyeljek, milyen jel lehet?
én is 13 hetes vagyok ..második terhességem
ne reagáld túl..más a terhesség végéig dolgozik, akár nehéz fizikai munkát is.
semmilyen jel nem lehet ha attól félsz elvetélsz..
persze kímélni kell magunkat nem szabad túlterhelni,de azért mert felemeltél egy nehéz követ nem lesz bajod.
én 6 hetes terhesen mikor a kislányomat vártam, iskolában melóztam még, és a 3dik emeltről cipeltem le egyedül az alaksorba egy baromi nehéz régi vaspadot,, na az nehéz volt, aggódtam persze, de utána pihentem és túléltem..
kislányom 2 éves már, és 14 kiló, és néha cipelnem kell, de muszáj..
szóval ne aggodalmaskodj ennyire, ahogy tehedet kíméld magad, de ennyitől kétlem hogy bajod lenne..
Kutya bajotok nem lesz, akutan okozott volna bármit is. Nyugalom! :)
38 hetes km
Szerintem nem. Amúgy milyen nehéz volt a kő? Én a 13 kilós kisfiamat emelgetem napi szinten, és jól vagyok.
23 hetes kismama
Nem lesz semmi.
Nekem is már a második terhességem, én is naponta többször emelek és semmi bajunk.
35 hetes kismami
szintén! három éves kisfiam napi szinten lóg a nyakamban.. eddig semmi gond, remélem ezután sem lesz. no para anyuka :)
boldog babavárást!
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!