Ma reggel teszteltem pozitívat! Szeretnék tanácsot kérni, mikor érdemes orvoshoz menni, mire figyeljek és mit kerüljek?
Szia.
Gratulálok :)
7. hét körül ráérsz orvoshoz menni.
Amit kerüljél a káros dolgok, meg a lágy tojás , nyers hús.
Sok zöldség gyümölcs :)
És ha még nem szedsz akkor magzatvédő vitamin napi 1 db.
Én (Ladeevitet szedek)
Szép babavárást!
:)
7 + 2 kismama
Gratulálok!! Mindent úgy csinálj ahogyan jólesik. Nem beteg vagy hanem várandós.Sok zöldséget és gyümölcsöt egyél.
7.hét körül ráérsz orvoshoz menni.
Boldog babavárást!!!
szia!
Gratulálok!
én nem bírtam várni, 6.héten voltam először,ott már mindent látott az orvos,dobogott a kis "szíve"is:)
én 5 hetes vagyok
én is majd csak 2 hát múlva megyek dokihoz, baromi nehéz addig kibírni, pláne hogy eddig eléggé tünetmentes voltam de biztos minden rendben van a babámmal, addigra már lesz szívhang is,
én gravidát teszek, enni nem sokat eszek gyümölcsöt se nem bírom megenni :)
én nem is azért mondtam hogy CSAK AZÉRT KELL MENNI MERT LESZ SZÍVHANG.
nálunk debrecenben nem csinálnak semmit a 12 dik hétig, ugyanis addig ugye bármi történhet hisz az első 3 hónap kritikus..
addig csak a szívműködést nézik és az ülőmagasságot (crl)
persze előtte is lehet menni, de felesleges mert nem bíztos hogy azt kapja amit vár.
szerintem a kérdező eldönti mit szeretne nem kell rábeszélni ,ellene beszélni a dolgoknak..
de mindegy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!