Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemreg tudtam meg hogy terhes...

Nemreg tudtam meg hogy terhes vagyok, mire figyeljek mar az elejen a taplalkozasomban, mi fonots?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyers tojás nyers hús penészes sajt kerülendő
2009. febr. 19. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok zöldség,gyümi és vitaminok!Ugy tudom a tej is jót tesz,persze csak a pasztörizált.Én iszom,mert jolesik csökkenti a savasodásomat.
2009. febr. 19. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:

a szervezeted úgyis megérzi mi a fontos és mi nem.

pl. fontos lehet a tej is, de én pl. már rá sem tudok nézni, pedig azelőtt ittam literszámra, de ha belegondolok, hogy meg kéne innom....... brrrr, mostanában már a sajtot sem tudom megenni, pedig azt is imádtam, sőt nem is tudok igazán jóízűt enni, bennem van a félsz, hogy megint fájni fog a gyomrom, marni fog a gyomorsav. az egyik nap megtudom enni a narancsot, másnap már undorodom tőle, így nehéz, de hiszek a természetben és a testemben

de a gyümölcs, zöldség az tényleg fontos

9 hetes kismama

2009. febr. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!