36 évesen még egy gyermek nem kockázatos? További kérdéseim lent.
Figyelt kérdés
36 éves vagyok és van két fiam, egyik gyermekem 22 évesen szültem 28 hétre rendes úton, másik gyermekem 32 évesen császárral, 40 hétre, sajnos második terhességemnél kellett vérnyomáscsökkentőt szednem, de 8 órás vajudás közben fel ment a vérnyomásom 200-ra ezért is lett Császár. Nagyon szeretnénk még egy kisbabát vajon az is császárral lehetne?2016. márc. 20. 09:14
1/2 anonim válasza:
Nemmoehet megállapítani. Bármi lehet. Nem kockázatos az egyik ismerősömnek 43 évesen lett babája. A gyerek egészséges 11 éves nincs semmi baja.Nyugottan vállalj még egy babócát.
2/2 anonim válasza:
Édesapám orvos, megmutattam neki a kérdést. Szerinte nyugodtan lehet kisbabád. Lehet császározni kell majd, de a gyerek egészséges. 40 felett is szült már ismerősünk. A nagymamám is. Semmi baja apa öccsének. Erős és okos férfi lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!