Mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, voltam tüdőszűrőn, a doki felírt antibiotikumot (ciprofloxacin) azt is szedtem, plusz edzéshez táplálékkiegészítőt 3 hétig 2/1 (anadrox). Mennyire kockázatos, lehet baja a babának?
Tüdőszűrőn én is voltam.
Semmi baj nem lett, voltam vele tanácsadáson, azt mondták, emiatt nem kell félni.
De a többire nem tudok válaszolni. :(
Azért mert itt néhány embernek nem lett baja, még nem jelenti, hogy a tiednek sem lesz.
Ezek mind kockázati tényezök, és elöfordulhat.
Mindenképpen a vizsgálkatoknál, föleg a 20-ik héten amikor fejlödési rendelenességeket néznek mond el.
De rendelenesség sok más dologtol is lehet.
Ötössel egyetértésben: azt sem tudhatod hogy ha egyesével nem okoznak bajt akkor együtt a három sem fog, mivel vannak hatások amik egymást erősítik vagy kioltják.
Bocs, tényleg nem ijesztgetni szeretnélek (nem szeretem sem azt, sem a fejsimis biztosmindenrendbenvan-t sem) csak tudatosítani, hogy itt nem fogsz megfelelő választ kapni - a többiek tapasztalata alapján sem.
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!