5honapos terhes vagyok, elso baba . A parommal egyuttlet utan enyhen vereztem voltam orvosnal azt mondtak h elpattant egy er es h egy hetig szuneteljuk az egyuttletet . Lehet belole baj ha nem egy hetig hanem 3napot nemvoltunk egyutt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 21:36
1/7 anonim válasza:
Már bocsi, de ha a doki 1 hetet mondott, akkor azt miért nem bírjátok ki? Ez a babátok érdeke.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a baba miatt mondta hanem h gyogyuljon
2015. jan. 5. 21:46
3/7 anonim válasza:
Ha orvos azt mondta hogy 1 hét és csak 3 napot vártatok igen lehet belőle baj!
Nem hiszem el h. 7 napot nem lehet kibírni
4/7 anonim válasza:
Igen, akár baj is lehet belőle. Nem hiába mondott 1 hetet. Mi lesz majd a szülés utáni 6 hétben?
5/7 anonim válasza:
Gondolom,azért mondott 1 hetet, mert annyi idő kel la regenerálódáshoz. Ha várjátok ki, újra vérezhetsz.
6/7 anonim válasza:
Ha nem véreztél újra akkor nyugi, nem lesz baj. De egy ijedséget meg tudtál volna spórolni ha kibírjátok.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
egyebkent nem volt ujra verzes
2015. jan. 6. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!