Menstruacio utan 3 nappal teherbe lehet esni? Ha dec 27 -en jott meg es tartott 3 napot, es januar 1 en elelvezett a ferjem akkor terhes maradhatok vagy sem? Mennyi az eselye?
Terhes akkor maradhatsz (a szülésig), ha teherbe esel és nem veteted el!
Egyébként meg rövid ciklusnál jó eséllyel, egyébként meg kicsi eséllyel, de nem nullával eshetsz teherbe ilyen időszakban.
3,
mert egy hülye tiniről van szó, aki úgy bebszott szilveszterkor, hogy védekezés nélkül széttette a lábát és most meg már parázik
Az első kérdéséből ez tisztán lejött, azóta mentegeti a helyzetet azzal, hogy 1) szeretnének gyereket, 2) nem megesett tinilány, hanem férjezett asszony...
terhes akkor maradhatsz ha nem veteted el és nem vetélsz el és persze teherbe esel.
teherbe meg bármikor eshetsz kis eséllyel, de középidőben nagyobb eséllyel
Én sem értem miért teszed fel ennyiszer a kérdést.
Igen, lehetsz terhes de.nagxon kicsi az esély, peteéréskor a legjobb időzítéssl is csak 20% az esélyetek, igy meg elég kevés. Ha akartok babát legyetek együtt sokszor és valószínűleg pár hónapon belül sikerül. Nem értem miért nem felel meg ez a válasz neked vagy mi mást vársz. Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. Hány êves vsgy amugy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!