Volt olyan köztetek aki csak ovuláció előtt kb 5 nappal tudtak együtt lenni mégis terhes lett?
Nem akarlak elkeseríteni,de voltunk mi is ilyen helyzetben,hogy csak 5-6 nappal előtte tudtunk együtt lenni(több ilyen hónapunk is volt),de sajna nem lett belőle baba.Aztán januárban ovuláció napjának estéjén tudtunk együtt lenni és most 8. hetes kismama vagyok. :)
Sok sikert Nektek!
Köszi a választ!
Nem, nem keserítesz el egyáltalán. Harmadik baba lenne. Nem igazán tervezzük még, de nem is védekezünk mindig. Nem nézegetem az ovulációmat, de pont most néztem a naptáramat és ovu előtt kb 4-5 nappal voltunk védekezés nélkül együtt.
Csak kíváncsi vagyok másnak összejött e így a baba:)
Csak kíváncsi voltam más
Szia!
Mi még nem terveztük a második babánkat, januárban épp nem szedtem gyógyszert mert egyik sem volt jó így szüneteltettem kicsit, ovu előtt 4 nappal védekezés nélkül szeretkeztünk és jelenleg 6 hetes kismama vagyok. :)
Szia! Mi is ovu előtt 4 nappal voltunk együtt még novemberben, és baba lett belőle.
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!