Bábakoktél?! Szabad vagy nem?! Kockázatos?!
Valaki svéd keserűt iszik napi egy max két kanállal ( reggel/ reggel és este)
Szokták javasolni a pároddal való együttlétet.
A bábakoktél előtt én megkérdezném a nőgyógyászomat, vagy egy orvost mert senki nem egyforma, van akinek beválik, van akinek kockázatos.
Amikor én voltam terhes ( túl vittem 5 napot ) azt mondta a Szülésznőm higy igyak egy feles rumot, mert az lehet beindítja. De nem ittam igy nem tudok nyilatkozni hogy jo e. En ugy voltam hogy majd jön ha akar. Igy is lett. Neked egy próbát megér :) illetve ha párod dal kicsit össze buksz az is sokaknak beindítja a szülést, vagy a nagyon fűszeres kaja.
Én személy szerint nem próbálkoznak a bàbakoktéllal, mert szerintem csak egy jo kis hasmenést okozna. De szülést nem :D reggelen olvastam higy 10 nőből kb 8 nak nem indult be a szules de hasmenés uj az aztán volt... :)
* összebújsz
* régebben
Ezt akartam irni csak a telom átírta :D
Szia!
Bár nem személyes a tapasztalat,de az ismerőseim között van egy anyuka,aki mind a 3 terhessége végén megitta a bábakoktélt.Mind a 3-szor olyan erős hasmenést csinált nála,amitől beindult a szülés.
Én nem merném meginni,de mindenki más!
Könnyű,gyors szülést kívánok !!
Kedves utolsó!
És azt nem tudod hogy az az anyuka orvosi megfigyelés alatt itta meg, vagy nem?! Mert mindenki mást mond. Van aki azt hogy csak orvpsi megfigyelés alatt lehet mert a baba belekakilhat a magzatvízbe de van ahol azt írja hogy bármikor meglehet inni mert nincs hatással a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!