Bábakoktél?! Szabad vagy nem?! Kockázatos?!
Figyelt kérdés
39 h km vagyok január 24.-re vagyok kiírva de nem szeretném túlhordani a babámat. A méhlepény a 36.héttől már teljesen el van öregedve. Gondoltam hogy 23.-án megiszok egy bábakoktélt, de nem tudom hogy ez mennyire kockázatos illetve mennyire használ. Szerintetek?! Vagy tudtok valami más szülésindító praktikát?!2015. jan. 16. 15:47
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Nem állt orvosi megfigyelés alatt,sőt mégcsak meg sem mondta az orvosnak.
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben, , köszönöm :)
2015. jan. 19. 19:34
14/14 A kérdező kommentje:
Hát kipróbáltam csak a ricinusolajat egy kis vízzel leöblítve de még csak a hasam sem indult meg tőle. Szerintetek muszáj bele az alkohol?! Holnap megpróbálom megint csak most baracklével. Ha nem pálinkát rakok bele hanem mondjuk forralt bort (nem teljesen kiforralva) az úgy is jó? ! Vagy nem kell bele alkohol?!
2015. jan. 20. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!