Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Természetes, hogy félek a...

Természetes, hogy félek a szüléstől?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, és már egyre közelebb a nagy nap, én pedig egyre jobban félek. Más is így van ezzel? Igazából nem nagyon bírom a fájdalmat, és tartok tőle, hogy nem fogom bírni.
2008. szept. 21. 14:03
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
19 éves vagyok és nagyon félek a szuléstol ha bele gondolok 32 hetes vagyok és már csak 8 hét van hátra!ez borzaszto
2010. okt. 3. 16:21
 22/24 anonim válasza:
Én is már szültem! Most a második gyerekemmel vagyok terhes(34.hét)! Ahogy visszaemlékszek a szülésemre,igen, nagyon fájt, de a párom is ott volt és az ő jelenléte is segített. Én elég sokáig vajúdtam, és hát nem fogok hazudni, eszméletlenül fájt. Aztán amikor már végre nyomhattam végre eltudtam valamivel foglalni magamat és ezért ez sokkal jobb volt.
2013. jan. 21. 09:12
 23/24 anonim ***** válasza:

Én megnéztem ezt a videót és soha nem gondoltam volna hogy a szülés ilyen! Megnéztem és sírtam!

http://www.youtube.com/watch?v=LrWw-sCRAdc

2014. jan. 12. 20:19
 24/24 anonim ***** válasza:
2014. jan. 12. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!