Miért rosszabb császáral szülni mint természetes uton? Van már egy babám, szeretnék mégegyet de félek a szüléstöl, nem volt jo élmény elégé fájdalmas volt és még utánna is sokáig fájt és nehezen jöttem rendbe. Nem tudom császárnál könnyebb vagy nem?
Én simán szültem, de feküdt mellettem császáros. Hát engem elrettentett a császártól, az biztos. Igaz az én lányom lényegében 4 óra alatt meglett, és egész hamar rendbejöttem, de a császáros csaj egy nappal előbb szült mint én és még a harmadik nap is én vittem be neki az ebédet a szobába (az első naptól, pedig reggel 6kor szültem), és a wc-re kimennie negyed óra volt, pedig szembe volt a szobával szinte. Annyira húzódik és fáj a seb, hogy alig bírt mozogni. Volt a szomszéd szobában is egy csaj, ő is elég lassú volt. Azért biztos attól is függ, ki mennyire hagyja el magát. De ez a sima szülésre is érvényes.
Egyébként úgy tudom császárnál is van hogy megvárják a tolófájásokat, vagy legalábbis jópár fájást, úgyhogy ha nem programozott császár, akkor ez a fájdalom is megmarad. Szerintem könnyebb simán szülni, de remélem válaszol neked császáros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!