Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem fél a szüléstől...

Aki nem fél a szüléstől azoknak, hogy lehet hogy általában nem sikerül természetes úton megszülni?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem félt és mégis megszült rendesen,ha kérhetem ne hülyézzen le.Mert én nem féltem,alig vártam mégis császár lett,és nagyon sok ilyet hallottam.aki meg félt ő meg simán szült.Hogy lehet ez?
2010. szept. 22. 15:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
A környezetemben épp az ellenkezőjét látom. Én nem féltem egyszer sem, simán ment a szülés. Aki pedig aggódott, annak a végén császármetszés lett. Egyébként a szülés végkimenetele nem attól függ, hogy ki mennyre aggódik a szülés miatt, hanem sok más is hozzájárul!
2010. szept. 22. 15:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet általánosítani...lehet hogy te épp ilyen eseteket ismersz de ez nem általános, szóval oka sincs a dolognak :) Minden terhesség más, és az is hogy végződik, iszonyú sok dologtól függ, milyen terhesség, mekkora a baba, ilyen az eü állapot, hány éves az anya, st. stb....nem lehet kijelenteni hogy aki fél az sima, aki nem fél az császáros inkább....
2010. szept. 22. 15:15
 3/16 anonim ***** válasza:

A kettőnek abszolút nincsen semmi köze egymáshoz. Ismerek ilyet is, meg olyat is. Én sem féltem, csak egy normál izgalom volt bennem, természetes szülés lett, még fájdalomcsillapítást sem kértem.

A barátnőm rettegett, még sírt is, neki is természetes szülés lett.

Ez csak egy kiragadott megfigyelés, hidd el, még statisztikai alapja sincs.

2010. szept. 22. 15:16
 4/16 anonim ***** válasza:
Soha nem féltem a szüléstől, meg sem fordult a fejemben, hogy ne simán szülnék akár 1x is vagy hogy valami baj lehet szülés alatt. Mind a 4 gyerekem könnyen és simán született. Mondjuk én nem vagyok reprezentatív minta :)) DE: a 4 babánál sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán szülhetek-e majd simán, mert a lepény sokáig mélyen tapadt... egyszer se gondoltam arra, hogy nem fog felhúzódni, tudtam, felmegy... így is lett, bár csak a 32. héten, de így sima szülésem volt :)
2010. szept. 22. 15:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettő nem függ össze. Én nem féltem, és természetesen szültem. Dokin is múlik. Ha szülés közben komplikáció lép fel, hiába nem féltél...inkább az a gyakoribb, hogy fél a kismama, szülés közben bepánikol,és azért lesz császár.
2010. szept. 22. 15:17
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon be voltam rezelve és mégis császár lett Nem miattam, hanem a kisfiam nem bírta, és felpörgött a szíve.
2010. szept. 22. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez nem félelem kérdése, nem függ össze a kettő. Tudok rengeteg vegyes ilyen és olyan példát is, tényleg nem ettől függ.
2010. szept. 22. 15:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ettől függ, bár én nem féltem a szüléstől, kifejezetten boldog voltam vajúdáskor, mégis császár lett belőle...

nehéz volt feldolgozni...

2010. szept. 22. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia, én se féltem sőt vajúdás elején viccelődtem stb. mégis császár lett téraránytalanság miatt, a dokim mondta hogy volt olyan kismamája aki annyira félt hogy bebújt! a kitolás résznél az ágy alá, úgy szedték ki mégis megszült természetesen, szóval ezt nem lehet ez alapján nézni.
2010. szept. 22. 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzőekkel, szerintem sem ettől függ a dolog, de tény, hogy ugyanúgy jártam, ahogy te. 2 barátnőmmel és egy unokatesómmal közel egy időben szültünk, ők mind féltek, mégis sikerült természetes úton, én alig vártam a bagy eseményt, nekem császár lett (nem tágultam). 6 hét múlva érkezik a kistesó, ha minden jól megy. Most is alig várom, hogy természetes úton menjen a dolog, a császártól viszont nagyon félek (én nagyon megkínlódtam). Vajon most sikerül-e?
2010. szept. 22. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!