Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem fél a szüléstől...

Aki nem fél a szüléstől azoknak, hogy lehet hogy általában nem sikerül természetes úton megszülni?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem félt és mégis megszült rendesen,ha kérhetem ne hülyézzen le.Mert én nem féltem,alig vártam mégis császár lett,és nagyon sok ilyet hallottam.aki meg félt ő meg simán szült.Hogy lehet ez?
2010. szept. 22. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is sima szülésre készültem.Esténként sógornőmtől kapott kismama újságokat,könyveket bújtam,és a császármetszéses résznél mindig ellapoztam.Valahogy nem érdekelt.Egyáltalán nem féltem a szüléstől.Persze természetes félelem az idegen dolog ellen volt,de nem mérvadó.

Aztán beindult a gépezet,és bepánikoltam.

Végül tágulás hiányában császáros lettem. :(

Most a második babával mindent tudok a császárról,nem is gondolok a sima szülésre (na jó egy kicsit),és ki tudja mi lesz.Felkészítem magam a császárra,és hátha nem lesz... :)

Minden jót.

2010. szept. 22. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia én nem féltem egy kicsit sem hiszen a párom azt mondta valahogy ugyis tul leszünk rajta és ki kell bujnia a kislányunknak...ÉS nagyon gyorsan komplikáció mentesen szültem meg még a gátvédelem is sikeres volt...Mindőssze 5 és fél óra volt az egész de ez csak az én példám...
2010. szept. 22. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két gyermekem van, az elsőnél nem féltem, sőt a pocaklakóval "megbeszéltem", hogy nem lesz gond, egyet-kettőt nyomunk és már találkozunk is. Hat óra alatt megvolt. A második babámnál már féltem, mert mondták hogy nagy lesz - 4560 gr.- de akkor sem gondoltam arra, hogy tuti császáros leszek. Szerencsére ott sem volt szükség semmilyen beavatkozásra, spontán született 4 óra alatt, szóval szerintem ez elsősorban fejben dől el!:)
2010. szept. 23. 13:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Lehet valakinél fejben dől el,de én nekem se merült fel még a császár gondolatának legkisebb gyanúja.Úgy voltam vele,miért ne szülnék simán?hisz fiatal vagyok,nem óriás baba,a terhességet is jól viseltem(semmi lábdagadás,hátfájás vagy hogy lassabban mozogtam volna)és lám nem tágultam.

De azért örülök hogy itt mindenki simán szült.A következő picurt én is így szeretném szülni.

2010. szept. 24. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem nem fejben dől el, én is pontosan úgy voltam vele mint te, mondom én tuti nem leszek császáros, még a szülőágyon is azon "gondolkoztam"(már amennyire bírtam) hogy ezek tényleg a műtőbe visznek? Ha fejben dőlne el, akkor a kislányom nem akadt volna meg kitoláskor..
2010. szept. 26. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
A fejben dől el dolog szerintem csak félig igaz. Hiába készülsz tudatosan természetes szülésre, ha pl. elakad a kicsi, viszont ha azon stresszeled magad, hogy úgysem tudom megszülni, nem fog menni, akkor nagy esély van a császárra.
2010. szept. 26. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!