Nem hamar kezdem? 32h. Vagyok de elkezdtem kimosni a kisruhákat meg pakolgatni válogatni. Más is elkezdte ilyen idősen?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 16:28
11/12 anonim válasza:
Én is 32 hét körül keztem el rendezgetni a dolgokat, minden nap egy kicsit:), addig dolgoztam. Aztán a dokim, mondta, hogy lehet nem is maradok egyben végig, így aztán a 34-5 hétre készen voltam mindennel. Nem bántam meg, mert mostanra pont elég annyi házimunka, ami ezen kívül van. Annyi, hogy az ágyneműt nem húztam fel, hogy ne porosodjon, ezt az apuka örömmel vállalta, hogy mire hazajön a kisfia megágyaz neki :D 39 h km
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Olyan jól esik már így konkrétan készűlni és várni a pici lány érkezését.Mindenkinek könnyű szülést és boldog babázást kívánok!
2010. ápr. 2. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!