Egyik barátnőm "babaváró bulit" rendez. Nincs jó ajándékötletem, mert már van akitől kap pelenkát, mástól kisruhákat. Milyen ajándékot lehet még vinni?
Pelenka, ruha kell több is, csak a méretre ügyelj, nem biztos, hogy szerencsés 56-os méretből sokat venni. Inkább vegyél nagyobbat, de olyat, ami télen nyáron jól jöhet, mert nem tudni mikorra nő bele.
Pelából is lehet nagyobbat.
Még: popsitörlő, kispléd, fürdőlepedő
Én aminek örültem, és tudtam is használni az a pelenka, popsitörlő, hintőpor, babaolaj, patchwork takaró.
De persze kaptunk egy csomó ruhát, és játékot, amit nem is használtunk, vagy akkora volt, hogy egyszer volt a kislányon, és ki is nőtte.
Egy meg sem született gyereknél még nem lehet tudni, hogy milyen pelus, popsitörlő fog beválni. Vegyél többfélét, de mindegyikből csak a legkisebb kiszerelést - persze konzultálj a másik pelus vásárlóval előtte.
Eldobható pelenkázó feltét, vízhőmérő, popsikence, valamilyen babás szobadekoráció (konzultáció!), babahajkefe, fürdőlepedő, textilpelus.
Szia! A pelenka tényleg nagyon jó ötlet, de én így adnám oda:
Sztem garantált lenne a siker! Irtó cukik vannak neten még pelenkatortákból, nézz csak körül! És magad csinálni sem bonyolult!
Remélem neked is tetszeni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!