Csak a kisruhákat kell kivasalni, vagy az újan vett lepedőt, törölközőt és takarót is? És a ruhákat csak első alkalommal kell vasalni, vagy pár hetes koráig minden mosás után?
az én fiam 5 hónapos, még mindíg rendszeresen vasalok utána.
Kisplédet, törölközőt nem vasalok.
Torolkozot en nem vasaltam egyik gyermekre sem, mert hosszu tavon a magas hofok nem tesz jot a torolkozonek, bekemenyedik. Meg az egyebkent sem ert hozza a borehez soha, ugyanis a torolkozore en tetra kifogot raktam, ugy tettem ra a babat, mert az jobban szivja a nedvesseget.
A nagyobbik gyerekre kb fel eves koraig vasaltam a sterilizalas miatt, utana egy ideig csak azt, ami nagyon gyurott volt.
Amiota megszuletett a kisteso es a ferjem munkahelyet valtott (szovetnadragos-ingesre), azota ujra vasalok a nagyobbra is mindent, mert ha mar a picire kell a higienia miatt, a ferjemre az esztetika miatt, az en utcai ruhaimat szinten, akkor mar a nagyobbik gyerek ruhait sem kerulgetem.
Az én fiam 4 hónapos, de mindenét vasalom. A body-któl kezdve a törölközőn át a zokniig, mindent!
Az új cuccai pedig egyértelműen a mosógépben kezdik a pályafutásukat. Teljesen mindegy, hogy az csak egy lepedő, vagy body.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!