Nem hamar kezdem? 32h. Vagyok de elkezdtem kimosni a kisruhákat meg pakolgatni válogatni. Más is elkezdte ilyen idősen?
Igen, még ennél korábban is. És még kétszer elkezdtem elölről az egészet. :D
Biztos a "fészekrakó" ösztönünknek köszönhető. :D
Egyébként én 34 hetesen a kórházi cumót is összeraktam, aztán pont a kiírt napon szültem, tehát 40. hétre.
Akkor csináld, amikor kedved van hozzá. Már én is kimostam vasaltam őket - ez a művelet amúgy 3szori nekifutásra ment, mert nekem most már azért minden nagyon fárasztó.
Kórházi cumó is nagyjából össze van pakolva.
Bármikor jöhet a Pindur!!
36hetes
Nekem sincs hamar. :)
A ruhák kimosva pár napja, még egy pici vasalás van hátra, és kész.
31 hetes km
Én is 33 hetesen kezdtem,nem bántam meg.
Minden szépen a szekrényben van,finom illatosan.
Most már mozogni nem tudok és van egyéb 100 másik dolog is ami kész kell legyen a baba érkezésére(extra tisztaság,sterilizálás,kiságyat bevetni..stb)
A kórházi csomag viszont jó ha kész van már ilyenkor mert soha nem lehet tudni...
39 hetes kismama
én 3napja mosok.kisruhákat,törölközőit,plédjeit,takaróját...szóval mindent.holnaptól jön a vasalás,aztán a kórházi cumó.
33+1 hetes km
Egyelőre csak próbamosást csináltam, mert nekem az is kellett. :) Hét végén festünk, rendezzük be babásra a szobát, kitakarítunk és kezdem a mosást, vasalást. Május 20-ra vagyok kiírva, április 15. a szülinapom, az az az idő, amikorra szeretném ha minden teljesen rendben lenne. Akkor leszek 35 hetes. Onnantól meg bármikor jöhet a baba, de ha nem is érkezik előbb, velem történhet bármi, pl. vérnyomás vagy bármi ami miatt be kell feküdnöm.
33 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!