Megtartanátok a babát ha az apa nem akarná?
Figyelt kérdés
Csak szexkapcsolatból fogant.2016. jan. 28. 14:25
41/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, , mégsem vetettem el ! Addig tétováztam , amíg elkezdtem kötődni hozzá :D
2016. febr. 5. 11:06
42/49 anonim válasza:
Minden jót kívánok Neked! és remélem, megtalálod az igazi párod is!
43/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 43-as :-) De hál' istennek nem vagyok, bajba, saját házam, autóm, stabil anyagi hátterem van . Anyagilag nem jelent gondot. Azért hezitáltam sokáig mert úgy gondoltam érzelmileg nem tudnèk hozzá kötődni, de ahogy írtam ez èszrevétlenül megtörtént :-) ( Amúgy az meg sem fordult a fejemben, hogy örökbe adjam. Vagy elvetetem, vagy megtartom. Ha megszülöm, akkor az enyém, nem adom másnak.) Az utóbbit választottam:-) Egyébként a szüleim és a bátyám nem örültek, kapcsolat nélkül terhes vagyok, de majd csak megbékélnek.
2016. febr. 13. 05:47
44/49 anonim válasza:
Hát ez így nem lehet könnyû de örülök h így döntöttél:-)
Sok boldogságot!
45/49 anonim válasza:
Persze, biztosan örülni fognak majd az unokának, unokaöccsnek/húgnak. Csak meg kell majd látniuk
46/49 anonim válasza:
Én megtartanám .ő nem tehet semiről arrol se hogy az apja bunko.
47/49 anonim válasza:
Én is gratulálok a bátor döntéshez, és sok örömöt kívánok. A család egészen biztosan meg fog békélni hamarosan.
48/49 anonim válasza:
Szia .érdeklődve olvastam a történeted. Mintha csak magam láttam volna. Én most töltöm a 16.hetet. van egy 4 éves kislányom is
Én sem bántam meg bár nekem nehezebb az anyagiak miatt. Jó baba várást.
49/49 anonim válasza:
Sajnos a kèrdező már törölte a regisztrációját, pedug szívesen elbeszèlgettem volna vele.A kèrdès ideje szerint január elejèn-közepèn eshetett teherbe,úgyhogy ebben a hónapban fog megszületni a babája.Remèlem tènyleg megtartotta.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!