Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát ha az...

Megtartanátok a babát ha az apa nem akarná?

Figyelt kérdés
Csak szexkapcsolatból fogant.

2016. jan. 28. 14:25
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy nem tudom mit csináljak. Össze vagyok zavarodva, egyszerűen nem tudom mi lesz vele.

De még nagyon korai szakaszban van a terhesség , bőven van időm gondolkodni !

2016. jan. 29. 07:56
 22/49 anonim ***** válasza:
74%

És ha 5 hónapos terhesen hagynak el? Vagy pár hónapos babával?

Te annyiban előnyben vagy, hogy már eleve mindent úgy tervezel, hogy magadnak kell megoldanod.

Nővérem 3 éves ikrekkel maradt egyedül, és lett férje, van közös gyerekük is.

Szóval lehet gyerekkel is ismerkedni.

Ha ennyire vacillálsz, akkor tényleg ne vetesd el.

Nekem volt abortuszom, de én 1 mp-ig sem gondolkodtam azon, hogy megtartsam. A 2. csík erősödése után tudtam, hogy mennem kell dokihoz, kórházba, intézkedni, hogy mihamarabb meg legyen a műtét. 13 év után is tudom, hogy jól döntöttem. Nem voltam abban az élethelyzetben 19 évesen, hogy megtartsam.

De te már nem vagy 19, és igenis azon gondolkodsz, hogy hogyan tarthatnád meg, csak félsz a nehézségektől. Hidd el, házasságban is van nehézség gyerekvállalás esetén.

Nem csak rózsaszín habos babos életek vannak (bármennyire is azt képzeljük el, hogy a mienk az lesz). Az élet hoz néha helyettünk furcsa döntéseket. Meg kell birkózni vele.

Sem rá, sem lebeszélni akarlak, csak mérlegelj!

2016. jan. 29. 08:35
 23/49 anonim ***** válasza:
57%

En meg tartanám! :)

Egy gyerek egy kincs! Es gondolj bele! Jon majd olyan pasi aki meg szeret, es vele egyutt a kisbabádat is! :)

Noveremnek volt férje,de elhagyta mikor a pici fel eves volt. Azota 5eves a nagylány,noveremnek pedig 4eve van párja ,es imádja a kicsit! :)

Remelem jol döntesz majd! :)

2016. jan. 29. 09:15
 24/49 anonim ***** válasza:
70%
Én is természetesen amellett vagyok, hogy tartsd meg, de ha benned ez ennyire kérdéses, akkor talán nem neked való a gyerekvállalás. Ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem is esett pár barátnőm teherbe hasonló helyzetben, mint te és hasonló korban, azonnal tudták, hogy vállalják, bármit is akar az apa, mert van bennük egy természetes anyai ösztön, ami 35 évesen már általában elő szokott jönni. Persze van akinél nem és az sem baj ha valaki egyáltalán nem vállal gyereket, de olyannal még nem találkoztam, aki később ne bánta volna, hogy kihagyta a gyermekvállalást, mert egy semmihez sem hasonlítható dolog, főleg anyaként, az, hogy te hozol létre egy új életet és később is, amikor felneveled, rengeteg örömöt ad a gyerek és majd jó esetben az unoka is.
2016. jan. 29. 11:12
 25/49 A kérdező kommentje:
De ha meg is tartanám, hogy mondjam el a családomnak ? Mondjuk jó, hogy "Képzeljétek terhes vagyok " , de ha megkérdezik kitől ?? Furcsa lenne hogy a semmiből hirtelen terhes vagyok...
2016. jan. 29. 16:00
 26/49 anonim ***** válasza:
78%
Felnőtt vagy, nem, akkor mit számít, hogy mit szól a családod, hogy kitől? Meg fognak kövezni, hogy nincs férjed? Ugyan, szerintem inkább örülni fognak a kisunokának. Főleg, hogy olyan sokáig vártál vele.
2016. jan. 29. 16:11
 27/49 anonim ***** válasza:
75%
Azt mondod, hogy volt egy kapcsolatod, gyerek lett belőle, ennyi, apuka nem akar tovább játszani a csapatban.
2016. jan. 29. 20:16
 28/49 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akar játszani... Kerek perec kijelentette, hogy nem érdekli a baba, inkább vetessem el... Megmondtam neki, hogy még nem dőlt el mi lesz vele, de a végső döntés úgyis az enyém !
2016. jan. 29. 21:19
 29/49 anonim ***** válasza:
52%
35vagy nem vagy oreg,de ennyi idősen abortusz úgy hogy nincs még gyereked..Rizikós.Vagy lehet később vagy nem.Elhiszem hogy családba szeretnéd a babát ami jogos és érthető viszont mi a garancia hogy találsz megfelelő párt addig míg ki nem futsz az időből.Nem hinném hogy azon múlna a társtalálás hogy van már gyereked.Biztos van aki ezért nem jön össze egy nővel de nem hinném hogy ez itt a hond.Ha szeretnél gyereket és el tudod tartani egyedül akkor tartsd meg.Persze ezt neked kell tudni de ennyi idősen én már nem kockáztatnék (nem sértés nem vagy oreg).
2016. jan. 29. 21:25
 30/49 anonim ***** válasza:
79%

"Furcsa lenne hogy a semmiből hirtelen terhes vagyok..."

Könyörgöm! 35 éves vagy! Vagy talán azt hiszik apáca vagy, és még mindig szűz?

Mondd meg, hogy volt egy kaland, nem komoly, de ez lett belőle. Ő nem akarja a gyereket, te viszont igen. Ennyi.

Nem 16 éves vagy már, hogy a szüleiden múljon, megtarthatod-e...

Te döntöttél, és reméled hogy ezt tiszteletben tartják. Kész. nem kell ezt túl komplikálni.

2016. jan. 29. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!