Megtartanátok a babát ha az apa nem akarná?
Mondom, hogy nem tudom mit csináljak. Össze vagyok zavarodva, egyszerűen nem tudom mi lesz vele.
De még nagyon korai szakaszban van a terhesség , bőven van időm gondolkodni !
És ha 5 hónapos terhesen hagynak el? Vagy pár hónapos babával?
Te annyiban előnyben vagy, hogy már eleve mindent úgy tervezel, hogy magadnak kell megoldanod.
Nővérem 3 éves ikrekkel maradt egyedül, és lett férje, van közös gyerekük is.
Szóval lehet gyerekkel is ismerkedni.
Ha ennyire vacillálsz, akkor tényleg ne vetesd el.
Nekem volt abortuszom, de én 1 mp-ig sem gondolkodtam azon, hogy megtartsam. A 2. csík erősödése után tudtam, hogy mennem kell dokihoz, kórházba, intézkedni, hogy mihamarabb meg legyen a műtét. 13 év után is tudom, hogy jól döntöttem. Nem voltam abban az élethelyzetben 19 évesen, hogy megtartsam.
De te már nem vagy 19, és igenis azon gondolkodsz, hogy hogyan tarthatnád meg, csak félsz a nehézségektől. Hidd el, házasságban is van nehézség gyerekvállalás esetén.
Nem csak rózsaszín habos babos életek vannak (bármennyire is azt képzeljük el, hogy a mienk az lesz). Az élet hoz néha helyettünk furcsa döntéseket. Meg kell birkózni vele.
Sem rá, sem lebeszélni akarlak, csak mérlegelj!
En meg tartanám! :)
Egy gyerek egy kincs! Es gondolj bele! Jon majd olyan pasi aki meg szeret, es vele egyutt a kisbabádat is! :)
Noveremnek volt férje,de elhagyta mikor a pici fel eves volt. Azota 5eves a nagylány,noveremnek pedig 4eve van párja ,es imádja a kicsit! :)
Remelem jol döntesz majd! :)
"Furcsa lenne hogy a semmiből hirtelen terhes vagyok..."
Könyörgöm! 35 éves vagy! Vagy talán azt hiszik apáca vagy, és még mindig szűz?
Mondd meg, hogy volt egy kaland, nem komoly, de ez lett belőle. Ő nem akarja a gyereket, te viszont igen. Ennyi.
Nem 16 éves vagy már, hogy a szüleiden múljon, megtarthatod-e...
Te döntöttél, és reméled hogy ezt tiszteletben tartják. Kész. nem kell ezt túl komplikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!