Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség korai szakaszában...

A terhesség korai szakaszában lehetséges, hogy görcsölök mintha meg akarna jönni de semmi?

Figyelt kérdés

5 napja késik,2 hete voltam a párommal együtt védekezés nélkül.Ma kicsit görcsölt a hasam de végül csak egy pár csepp vér távozott és abba is maradt. Lehetséges lenne,hogy pecsételő vérzésről van szó? Csináltam egy tesztet 3 napja bár ha van is valami gyanítom korai volt. Mit gondoltok lehet baba,valakinek volt hasonló tapasztalata?

Csak komoly válaszokat kérek,nem egy ijedt tizenéves vagyok,aki most pánikol,hogy az anyja mit szól szóval a kioktatást kérem mellőzni,köszönöm :)

2016. jan. 8. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet ez egyik tünet.
2016. jan. 8. 01:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Azt mondták,hogy nem természetes a görcsölés viszont a beágyazódást kísérheti szóval ezért nem is tudom hová tenni.
2016. jan. 8. 01:16
 3/8 anonim ***** válasza:

csinálj pár nap múlva is tesztet... :) ha addig nem jön meg.

Az hogy görcsölsz, természetes ha terhes vagy... én 13 hetes vagyok és még mindig sokat görcsölök :)

2016. jan. 8. 07:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz!A nagyon erős görcsölés nem jó!Pláne ha vérzés is kiséri (egy csepnnél jóval több 😊)ha 5 napja késik azt már igen csak mutatnia kéne a tesztnek!Sok sikert
2016. jan. 8. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nemvárt napján ugyanúgy görcsöltem, mint mindig. Csak nem jött meg, másnapra elmúlt a görcsölés, pozitív is lett a teszt délutáni vizeletből. Lehet beágyazódás is de nem feltétlen, azt mondják a szervezet emlékszik a menzeszre. Ha beágyazódás miatt görcsölsz, akkor a teszt nem mutatja még ki. De ha az utóbbi, akkor már lehet pozitív, 3 nap elég arra, hogy plusz egy csík megjelenjen rajta az előzőhöz képest.
2016. jan. 8. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nemvart elott egy hettel olyan gorcseim voltak hogy volt hogy felkelni sem tudtam.volt hogy az egesz hasam volt hogy csak nyilalt szurt jobb oldalt.verzes nem volt.nemvart napjan eros pozitiv lett minden tesztem ;)most vagyok a 9.hetben es meg mindig gorcsolok picit doki szerint ezzel jar termeszetes.
2016. jan. 8. 11:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) még mindig semmi holnap reggel újra tesztelek. Nem nagy görcsök én amúgy nagyon szoktam ájulok is de most csak kis görcseim voltak és azóta is semmi változás. Holnapig még várok a teszttel ugyan tűkön ülök már:)
2016. jan. 8. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett? :)
2016. febr. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!