Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát ha az...

Megtartanátok a babát ha az apa nem akarná?

Figyelt kérdés
Csak szexkapcsolatból fogant.

2016. jan. 28. 14:25
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
80%
Én most leszek 35, más okból nincs gyerekem, de felőlem akárki is lenne az apja megtartanám, könnyen lehet, hogy az utolsó esélyed a gyerekre. Tudom, pár nőnek összejön 40 évesen is és jönnek a tanácsokkal, hogy ráérsz szerelmet keresni és hasonlók. Nem, nem érsz rá, szerelem a gyerek születése után is jöhet, viszont a legtöbb nőnek nagyon nehéz teherbe esni mondjuk 37-38 évesen, a környezetemben mindenki későn vállalt a kis tesók már nem is jönnek össze. Eszembe sem jutna az abortusz a helyedben.
2016. jan. 28. 15:41
 12/49 anonim ***** válasza:
79%
35évesen ha eltudom tartani egyedül és nincs még gyerekem mindenképp megtartanàm.
2016. jan. 28. 15:46
 13/49 anonim ***** válasza:
70%
szép történetek,és babát neveld fel és tartsd meg
2016. jan. 28. 16:48
 14/49 A kérdező kommentje:
De az apa azt mondta nem kell neki a gyerek, úgyhogy felé se fog nézni. Együedülálló anyaként meg... À, nem is tudom...
2016. jan. 28. 16:56
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Van már amúgy gyereked vagy első lenne?
2016. jan. 28. 16:59
 16/49 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem megtartanám, főleg 35 évesen, mert hát igen, sok esély már nincs babára később. De amúgy sem az abortuszt választanám, inkább az örökbe adást, ha sehogy nem bírnám egyedül eltartani, végül is ennyit, ha mást nem az életét adhatom neki.
2016. jan. 28. 17:07
 17/49 anonim ***** válasza:
74%
Rengeteg egyedülálló anya van, ráadásul a legtöbbjük ilyenkor, amikor a gyereket várja házas és boldog, utána 1 éves a gyerek és válnak. Mellesleg a kedves apukának, akkor is kell fizetnie gyerektartást, ha nem akar, ezt dns-teszttel megállapítják és kötelezik a fizetésre. Később valószínűleg érdekelni fogja majd a gyereke. Igazából én nem értem, miért akarod elvetetni, valószínűleg nem lesz később gyereked, nem lesz családod, lehet összeszedsz valami pasit majd, de gyerek nélkül nem ugyanaz. Bánni fogod, ha nem tartod meg, szerintem nem véletlenül kaptad ezt a gyereket, örülnöd kellene neki.
2016. jan. 28. 17:12
 18/49 anonim ***** válasza:
70%
Megtartanám mindenképp. Lehet nem lenne több esély arra, hogy gyerekem lehessen. A másik meg az, ha kapcsolatba/házasságba szül valaki, az sem garancia, hogy apuka nem lép le.
2016. jan. 28. 18:03
 19/49 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekem...Tudom, hogy a gyerek nem tehet semmiről de én hàzasságba terveztem. Nem is szeretem azt a férfit, csak a szex miatt jártunk össze. Ès érzelmek nélkül azért nem ugyanaz mintha annak a férfinak a gyerekét várnám, akit szeretek. Meg mi van ha emiatt fognak romlani az esélyeim az ismerkedésre ? A legtöbb férfi aki családot akar alapítani olyan nővel tervezi akinek nincs gyereke... Kész vagyok, nem tudom mit csináljak .
2016. jan. 28. 21:03
 20/49 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyire ezt akarod vetesd el, aztán majd ne csodálkozz, hogy öreg korodban egyedül maradsz. Ha eddig nem találtál férjet, akkor miért gondolod, hogy egyáltalán fogsz a későbbiekben?
2016. jan. 28. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!