December 3-án + teszt. Eleinte görcsölgetett a hasam, mintha meg akarna jönni. Fájt a fejem, és a reggeli hőm 36.9. Mást nem éreztem. Pár napja semmit nem érzek. Baj lehet? Többi lent.
Okt 30-án volt utoljára meg a menzeszem.
Nov 30-ra vártam, nem jött.pozitív tesztem lett dec 3-án. Dec 8án elmentem a dokihoz, de nem látott mást csak 13mm méhnyálkahártyát. Nincs barnázás, se pecsételő vérzés. Csak néha elbőgöm magam ha belegondolok, hogy lehet már nincs babaó.16-ra van uh-ra időpontom. Nagyon félek, hogy már nincs baba, így, hogy nem érzek semmi tünetet. Első baba 1 év próba után, és aggódok. Hasonló helyzetben volt valaki?
Nálam is így kezdődött, nyugi! Menses előtt, helyett és közben görcsölgetés szúrkálás, pár napig-egy hétig. Aztán ezt elvágták. Talán egy kissé álmosabb, meg érzékenyebb, könnyebben felhúztam magam dolgokon. Az, hogy nem láttak még semmit ultrahangon, nem jelent semmit, a nyálkahártya szép vastag, nincs sem pecsételés, sem barnázás. ;)
Ez mind jó eddig, fel a fejjel, és semmi aggódás! A tünetek majd jönnek, mennek, a kezdeti időszakban szoktak. Lehet még visszasíros ezt az idilli időszakot, amikor majd elkezd hányingered lenni, vagy hánysz is.
13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!