Most tényleg sok lenne?
Dehogy sok!!!:-) Nyugi! Én is 52kg-mal kezdtem a terhességem és most vagyok 73!!!Vagyis 21 kilót híztam eddig, igaz egy kicsit vizedesek is.
35+3 hetes km
Szia!
Én 167 cm vagyok és én is 52 kg- val kezdtem szülés előtt 68-69 kg voltam. Nekem soha nem mondta a védőnő hogy sok lenne a hízás.
Szerintem nem olyan sok az. (szerintem olyan alkat lehetsz mint én)
Szia, sz.rd le a védőnőt! én is kb. 20ast szedtem fel, te még itt sem tartasz! Ne érdekeljen, és különben is, hogy jön ahhoz, hogy egy felnőttet kiosszon? Én anno megfogadtam magamnak, hogy bármit mondhat a védőnő, azért van két fülem, hogy egyiken ki, másikon be, de azt el kell hozzá mesélnem, hogy az unokatesóm szült két gyereket két különböző megyében, és amit csináltak vele mint a védőnők, mind az orvosok kritikán aluli volt.. szóval hagyd a fenébe a védőnőt. Majd visszafogysz. Rajtam már csak cirka 5 kg van a 20ból- addig álltam mérlegre, utána már nem akartam tudni:DDDD
Én a terhesvitaminnal híztam az első 20 hétben 10 kg-ot. Amikor abbahgytam- mert elegem lett abból, hogy párszáz kalóriás étrenddel is hízok mint egy disznó, és a baba a hasamban is mindig minimum egy héttel nagyobb volt mint normál esetben, kb 3 hónapig egy grammot nem híztam! Következőnél, ha lesz, azért fogok szedni vitamint, de hogy napi rendszerességgel nem, és nem terhesvitamint, az is biztos.
No szóval a fő véleményem, egyszerűen: A védőnődet fogd vissza:D Már nem is kell menned hozzá:) nem tőle kell a 4 pecsét, hanem az orvostól!
Szia!
17:04- es vagyok a kilók fokozatosan jöttek a vége felé egy picit több, mert akkor volt karácsony. A legtöbb a hasamra ment nagyon nagy volt...
A fiam 3850 grammal született. A szülés után már otthon csak 58 kiló voltam. Kb. fél évvel szülés után már újra 52 kg voltam.
Ne izgulj nem híztál te sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!