Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tényleg sok lenne?

Most tényleg sok lenne?

Figyelt kérdés
168cm vok,és 34 hetes km-ként 63 kg. 52-vel kezdtem. Eddig mindenkitől azt hallgattam,hogy milyen pici a hasam,meg hogy biztos nem eszek rendesen nehogy elhízzak.... (baromság!) Erre elmegyek a védőnőhöz,aki közli,hogy jó nagyot nőttünk,megmér és elkezd osztani,hogy ne egyek cukros dolgokat,mert Q sokat híztam. Tény,hogy két hét alatt 3 kg-t,de!!! ugyanazt az xs-es kismamafarmert hordom amit az elején,csak már a bandázs részt nem kell kicsit se szűkre állítani. Most akkor tényleg vigyáznom kellene? Én meg örültem,hogy nőtt a súlyom,gondoltam biztos lendületet vett a kisfiam és elkezdett hízni...eddigi UH alapján vékonykának tartották.Vélemények?Fogjam vissza magam?
2010. márc. 25. 16:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy sok!!!:-) Nyugi! Én is 52kg-mal kezdtem a terhességem és most vagyok 73!!!Vagyis 21 kilót híztam eddig, igaz egy kicsit vizedesek is.

35+3 hetes km

2010. márc. 25. 17:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 167 cm vagyok és én is 52 kg- val kezdtem szülés előtt 68-69 kg voltam. Nekem soha nem mondta a védőnő hogy sok lenne a hízás.

Szerintem nem olyan sok az. (szerintem olyan alkat lehetsz mint én)

2010. márc. 25. 17:04
 3/21 A kérdező kommentje:
És a védőnőd nem cseszeget? Mindenért hápognak...ha keveset híztam az se volt jó,most ez se...pff
2010. márc. 25. 17:06
 4/21 A kérdező kommentje:
17:04-es,neked is inkább a vége felé jöttek a kilók,vagy fokozatosan? És neked is nagyrészt a hasadra?
2010. márc. 25. 17:08
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia, sz.rd le a védőnőt! én is kb. 20ast szedtem fel, te még itt sem tartasz! Ne érdekeljen, és különben is, hogy jön ahhoz, hogy egy felnőttet kiosszon? Én anno megfogadtam magamnak, hogy bármit mondhat a védőnő, azért van két fülem, hogy egyiken ki, másikon be, de azt el kell hozzá mesélnem, hogy az unokatesóm szült két gyereket két különböző megyében, és amit csináltak vele mint a védőnők, mind az orvosok kritikán aluli volt.. szóval hagyd a fenébe a védőnőt. Majd visszafogysz. Rajtam már csak cirka 5 kg van a 20ból- addig álltam mérlegre, utána már nem akartam tudni:DDDD

Én a terhesvitaminnal híztam az első 20 hétben 10 kg-ot. Amikor abbahgytam- mert elegem lett abból, hogy párszáz kalóriás étrenddel is hízok mint egy disznó, és a baba a hasamban is mindig minimum egy héttel nagyobb volt mint normál esetben, kb 3 hónapig egy grammot nem híztam! Következőnél, ha lesz, azért fogok szedni vitamint, de hogy napi rendszerességgel nem, és nem terhesvitamint, az is biztos.

No szóval a fő véleményem, egyszerűen: A védőnődet fogd vissza:D Már nem is kell menned hozzá:) nem tőle kell a 4 pecsét, hanem az orvostól!

2010. márc. 25. 17:12
 6/21 A kérdező kommentje:
17:12-es,képzeld!Én is abbahagytam már kb 2 hónapja a terhesvitamint,és amikor a 32 hetesen soványnak találták a babát,javasolták,hogy szedjem újra.Aztán,hogy ettől vagy sem,de feljött az a 3 kg 2 hét alatt és megy a dumálás...
2010. márc. 25. 17:16
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég szültem de 164cm és 53 kg voltam a terhességem alatt 30 kg szedtem fel fokozatosan jöttek rám a kilók persze hallgattam én is a védőnőnél és a dokinál a szöveget de nem bántam meg igaz a hasam nagy maradt és a combom is nembeszélve hogy teljesen szét szakadt a bőröm.A baj az volt hogy császározni kellett mert a sok kiló miatt teljesen bevizesedtem és a vérnyomásom is magas lett,Egy biztos egyél annyit amennyit csak akarsz és azt ami jól esik én élveztem minden pillanatát.
2010. márc. 25. 17:23
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem tudom, hogy gondolja a védőnő. Egyébként majdnem egyformák vagyunk. Én 170cm, 52-vel kezdtem, most vagyok 32 hetes és 61 kg.Ahogy te is írtad te is csak a hasadra híztál, nem értem mit parázik a védőnő. A 34. hétig 11 kiló egyáltalán nem sok, főleg ilyen alkattal, és kezdősúllyal.Nekem tök fura mikor ilyen védőnőkről írtok, akihez én járok, ugyan megmér, de soha nem érztem, hogy a súly lenne a legfontosabb neki.Ne foglalkozz vele, amíg jól érzed magad.
2010. márc. 25. 20:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

17:04- es vagyok a kilók fokozatosan jöttek a vége felé egy picit több, mert akkor volt karácsony. A legtöbb a hasamra ment nagyon nagy volt...

A fiam 3850 grammal született. A szülés után már otthon csak 58 kiló voltam. Kb. fél évvel szülés után már újra 52 kg voltam.

Ne izgulj nem híztál te sokat.

2010. márc. 25. 20:59
 10/21 anonim ***** válasza:
én a 17.12.es vagyok, simán el tudom képzelni a terhesvitaminról! De továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy ne menj többet hozzá, csak szólj neki, ha megvan. Én kb 4-5x voltam nála összesen. De ő nem csesztetett a súlyommal, próbálta volna meg:D A doki mondta, hogy szedjem a vitamint, mire kifakadtam neki, hogy szó nincs róla, hogy én ezt tovább folytassan.. aztán leállt ő is:) tojd le kérlek és hallgasss az itteni írókra:) kedvesek:)
2010. márc. 25. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!