Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tényleg sok lenne?

Most tényleg sok lenne?

Figyelt kérdés
168cm vok,és 34 hetes km-ként 63 kg. 52-vel kezdtem. Eddig mindenkitől azt hallgattam,hogy milyen pici a hasam,meg hogy biztos nem eszek rendesen nehogy elhízzak.... (baromság!) Erre elmegyek a védőnőhöz,aki közli,hogy jó nagyot nőttünk,megmér és elkezd osztani,hogy ne egyek cukros dolgokat,mert Q sokat híztam. Tény,hogy két hét alatt 3 kg-t,de!!! ugyanazt az xs-es kismamafarmert hordom amit az elején,csak már a bandázs részt nem kell kicsit se szűkre állítani. Most akkor tényleg vigyáznom kellene? Én meg örültem,hogy nőtt a súlyom,gondoltam biztos lendületet vett a kisfiam és elkezdett hízni...eddigi UH alapján vékonykának tartották.Vélemények?Fogjam vissza magam?
2010. márc. 25. 16:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszi a biztatásokat,megnyugtatásokat!!!Már kezdtem elhinni,hogy bálna lettem,csak nem veszem észre :) Miután elolvastam a válaszaitokat,elmondtam a páromnak is ,hogy miket írtatok,és mélyen egyetértett,hogy sz*rjam le a védőnő ilyen jellegű megnyilvánulásait :) Így aztán öltözök és megyek sütizni a sógornőmmel :))) ,mégyegyszer köszi! ;) És sok boldogságot a babákhoz!
2010. márc. 26. 08:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Na ne már!!! Ugyanolyan magas vagyok, mint te, még csak 31. hétben vagyok, és már 73 kg vagyok (61-ről indultam). Engem azért nem cseszeget már a védőnőm, mert ez a 4. babám, és ő is tudja, hogy mindig ilyen ütemben híztam, aztán mindig viszonylag gyorsan lement. 34 hetesen 63 kg az álom! Ne is foglalkozz vele, mit mond! Csak arra figyelj, hogy a vérnyomás és a pisi rendben legyen!
2010. márc. 26. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:
én 47 kilóról indultam,most vagyok 66.tehát 19 kiló eddig.az utolsó két hétben 3 kilót híztam én is.csesztet is a védőnő de hát nem igazán érdekel.sőt,örülök is neki h ennyit híztam mivel így van esélyem h szülés után nem leszek olyan piszkafa mint voltam.
2010. márc. 26. 10:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogy a párod is egyetért velünk:) tényleg nem kell menned a védőnőhöz!! :D csak szólj neki, ha már megszületett! az a baj, hogy ezek után, ha meg a babád nem fog átlag ütemben fejlődni, őt is le fogja szólni, mármint, hogy milyen béna vagy, éhezteted meg mittomén.. ne hagyd hogy a fejedre nőjjön! Igenis van 1-2 kisbaba, aki átlag alatt fejlődik! de ha értelmileg nincs gond, és mozgásilag sincs, akkor ne bizonytalanítsa el a szülőket.. (az enyém brutális ütemben nőtt- nem magamról írok, inkább a "menyasszony jelöltjéről" aki 10 hóval fiatalabb és kisebb, mint a kisfiam. Nem esik kétségbe anyukája, elfogadta, hogy iylen ütemben nő, és nem engedi, hogy beleszóljon a védőnő!)
2010. márc. 26. 16:44
 15/21 anonim ***** válasza:
bocsi, a lány 10 hónappal idősebb, és magasságra és súlyra is kisebb, mint a fiam.. elgépeltem:)
2010. márc. 26. 16:45
 16/21 A kérdező kommentje:
:) Holnap megyünk 4D-re,majd ott kiderül,hogy csak én kapkodom a kilókat,vagy valóban gyarapszik a baba is(remélem a 3 kilóból 2 és fél rajta van :D ,viccelek,de azért tényleg jó lenne ha kicsi neki is jutott volna belőle).Mindenesetre én ma is adtam neki(süti,fagyi),legyen mitől híznia! ;)
2010. márc. 26. 20:13
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja és hiába nem megyek a védőnőhöz,jövőhéten jön ő. Remélem nem lesz a hóna alatt egy mérleg... :DDD
2010. márc. 26. 20:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy nem vagy otthon:D hozzám ki nem jöhetett volna:D No de én teljesen más tészta vagyok:D majd írj, mekkora a manód!:)
2010. márc. 29. 17:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést! :) 2100 a becsült súlya.Ez már csak egy héttel van az "előírt"alatt.Eddig nagyobb volt a lemaradása.Szóval jót tett neki a kis pluszom. ;) Ezt holnap oda is vágom majd a védőnőnek.. :D -Amúgy a lakásodon nem kötelező a védőnőt fogadni a szülés előtt? Én azt hittem ezt így kell,mert nem mondta,hogy van választásom,csak azt,hogy beszéljük meg mikor lenne alkalmas... jól bepalizott! Na mindegy mostmár.. :)))
2010. márc. 29. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:

ha idegesít, emberileg akkor le is mondhatod, aláírsz valamit és kész! De ha normális akkor mindegy.. ha téged nem zavar:) nem mindegyik gázos, az enyém sem az:) én nem mondtam le hivatalosan, csak úgy intéztem, hogy ne tudjon jönni:D Pl mondd, hogy vidéken vagy szülés után pár héttől:D kár jönnie, nem leszel otthon:) de én mondom, hogy nem vagyok átlag.. amit unokatesómmal műveltek a védőnők két különböző megyében az kritikán aluli volt, így én nem adok sanszot arra, hogy megunhassam:D de nem vagyok ellenséges sem vele!! Tiszteletteljesen viselkedem, csak egyszerűen nem találkozunk sokat, csak amennyit minimálisan kell. Úgy is a doki a fontos, elég gyakran "bekérik" a gyerekeket az elején.

Gratta a 2100 g-hoz! ügyi vagy:) mondd neki, hogy kicsit még szedjen magára, hogy az orvosok is meg legyenek elégedve vele, mert te így is szereted, de sok hüle tart egy átlagot:)) 2500 re hízzon fel:) aranyosak ám, hallgatnak anyára:D

2010. márc. 29. 20:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!