Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek nem sikerült teljesen letenni a cigit?

Figyelt kérdés
és 23 hetes vagyok. a terheség elött napi egy dobozzal elszivtam miota terhes vagyok csak napoi egyet vagy napokig egyet sem.. nehéz.. van igy más is. mi lesz ha nem sikerül teljesen letenni?
2010. márc. 25. 14:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%
1 valaszolo,tokeletesen igazad volt:)) tudtam en is 100% hogy nekem esnek:)ennek ellenere le merem irni hogy cigiztem meg ha ez bantja is a szemet egyeseknek..nem az volt a kerdes hogy hogy tudjatok a masikat lemarni...es lehet lepontozni
2010. márc. 25. 17:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Anyósomnak nem sikerült leszoknia a terhesség alatt sem,mégis mindig mindent jobban tud:D
2010. márc. 25. 23:34
 23/27 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem a babámat mégsem tudtam letenni a cigit sokáig.a függőség nagy úr.akárki akármit is mond.aztán 26 hetesen sikerült letennem,és nem is hiányzik.babám teljesen rendben van.

32 hetes km

2010. márc. 26. 10:31
 24/27 anonim ***** válasza:

meddőségi vizsgálatokra járok, hormonokat szedek, másfél éve küzdök és még közel sincs vége. és a kimenetel is bizonytalan.

ne tudjátok meg mit tennék azokkal a nőkkel, akik a kórház előtt órási terhes pocival álldogálnak és szívják a cigiket.

borzasztó!

a legkisebb kockázatát sem vállalnám annak, hogy tudatosan (mert tudod hogy rossz) ártsak a gyerekemnek.

sokan valóban nem tudják mekkora kincs van a birtokukban.

2010. márc. 26. 11:48
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésedre válaszoljak.

Én nem szoktam le, 5-öt szívtam el egy nap. Előtte egy dobozzal.

Kislányomnnak kutya baja, már másfél éves, én meg ugyanúgy ismét 1 dobozzal szívok.

Jöhet a lepontozás!

2010. márc. 26. 14:10
 26/27 A kérdező kommentje:

senkit nem pontozok le, és megértem azt is aki ellene van, de nem ez volt a kérdésem..

én napi egyet szivok de azt se végig csak wc-n , kávét és alkoholt már nagyon régen nem iszom.. ha nincs más válasz akkor köszi..

2010. márc. 26. 14:42
 27/27 anonim ***** válasza:

8 évig dohányoztam volt hogy napi 2 dobozzal is.Párommal eldöntöttük szeptemberben hogy babát szeretnénk.Azóta rá sem gyújtottam!

Tudod..neked az "csak" egy szál cigi...de neki az oxigén hiány!Nem véletlenül mondják hogy a dohányzás elzárja az artériákat stb.Most úgy öszintén gondolj bele,annak a pici kis életnek most fejlödik a 9 hónap alatt mindene igy az érhálózata is....amit te telifüstölsz és oxigén sajnos nem jut oda,ami ugye az élet fenntartója!Olvass utána!

Nem véletlen hogy sok az asztmás gyerek,az allergiás stb...Mindenre fogják éppen az anyukák(állat stb)csak éppen arra nem hogy dohányoztak a terheségük alatt.Ha már ennyire lecsökkentetted a cigit,akkor mondd mi szükséged van nap/heti egy szálra is?Hagyd el végre.....

2010. márc. 26. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!