Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek nem sikerült teljesen letenni a cigit?

Figyelt kérdés
és 23 hetes vagyok. a terheség elött napi egy dobozzal elszivtam miota terhes vagyok csak napoi egyet vagy napokig egyet sem.. nehéz.. van igy más is. mi lesz ha nem sikerül teljesen letenni?
2010. márc. 25. 14:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is cigiztem a terhességem elején. Legtöbbször csak egy-két slukkot a pároméból. Aztán eldöntöttem, hogy leteszem. az első két hét nagyon nehéz. Készülj fel rá és menni fog. Bár napi egy szál még nem a világ vége. De ha mindenképpen kívánod, akkor se szívd végig. Csak 3-4 slukk és nyomd el. a rituálé(rágyújtás) megvolt. Nekem bevált, hogy mikor cigizhetnékem volt fogat mostam.
2010. márc. 25. 14:56
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. A nyalóka is nagyon be tud válni elterelésnek. Kitartás. Az a két hét megéri az állandó bűntudatot nem? Mert ha nem szívod, hiányzik, ha szívod lelkifurdalásod van. De pár nap után a hiány csökken, viszont ahogy halad az idő, a bűntudat nő.
2010. márc. 25. 14:59
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
Én szoptatok még napi kétszer félszer :) kávé mellé elpöffentek két szálat, sajnos, van ilyen. De a terhességem alatt egy szálat sem szívtam, sőt előtte egy évben is szinte semmit. Terhesen olyan nagy volt bennem a gátlás, hogy nem tudtam volna rágyújtani.
2010. márc. 25. 15:00
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
14.55-ös. Nem azért idegeskedsz mert nem cigizel! hanem ha ideges vagy akkor jól esik...erre gondoltam!
2010. márc. 25. 15:05
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor a babámra gondoltam és nem arra, hogy cigizzek.... hmm
2010. márc. 25. 15:08
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagy dohányos voltam, de a két csík láttára letettem. Mert szeretem a gyerekem, és vigyáznom kell rá.
2010. márc. 25. 15:50
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
na itt most engem meg fognak enni de a te megnyugtatasodra kedves kerdezo vettem a batorsagot es irok:))elsovel letettem a cigit a masodik baba 14 ev kulombseggel jott,ovele dohanyoztam...es egeszseges,
2010. márc. 25. 17:04
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Hát igen. Az is előfordul hogy a dohányosoknak egészséges gyermekük születik. Mert ugye egészséges az akinek megvan mindkét lába, meg karja, meg nem rákos, viszont az hogy mondjuk tanulási problémái vannak, vagy hiperaktív lesz az már nem számít. Ne zavarjon semkit hogy miközben dohányzika a baba fuldoklik odabent. Aki nem képes a gyermeke érdekét szem előtt tartani terhesség alatt a sajátja helyett, az miért szül?- mondta ezt egy gyógypedagógus tanárom aki már nem egy dohányos anyuka gyermekével volt kénytelen találkozni. Én például anélkül is éppen eléggé aggódok hogy egészséges legyen, hogy dohányoznék. Így sem lehet sosem tudni. Viszont képtelen lennék a kockázatát egy kicsivel is megnövelni hogy baj legyen. Ha a világ legszentebb dolgáért, legnagyobb ajándkáért nem tudsz ennyi áldozatot vállalni, akkor miért? Kérlek hagyd a cigit. Ezért a babáért felelős vagy.
2010. márc. 25. 17:31
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
Erősebbnek kellene lenned mert ez így nem jó,mint ahogy írják "nyugodtan cigizz mert nem lesz baja a gyereknek" és mi van ha pont a te gyereked lesz beteg??Sajna kap abból a nikotinból ő is és gondolj arra késöbb milyen érzés lesz a babának amikor felveszed és csak a cigi szagot érzi rajtad és nem a bőröd illatát a puszid is nikotinos lesz.Gondold végig és tedd le mert a baba mindennél fontosabb szerintem.
2010. márc. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!