Van ilyen is? - hogy valaki azt hitte, hogy már megint nem sikerült neki a baba. Már teljesen lemondott róla, hogy valamikor is. Nem volt semmi terhességi tünete, csak úgy gondolta h azért csinál egy tesztet, és pozitív lett neki.
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 10:54
1/3 anonim válasza:
Hallottam már ilyet, igen. Ha az ember már nem görcsöl rajta, az fél siker.
2/3 anonim válasza:
Néha eszembe jut, hogy ha csinálnék egy tesztet már, akkor ki tudja, az is lehet, hogy pozitív lenne...mert vannak furcsaságok a ciklusomban és soha nem lehet tudni. De nem teszem meg, várok a tényekre, a valódi jelekre: pl. hogy teljesen elmaradjon a mensi...
3/3 anonim válasza:
Én így voltam vele.Már 1 éve próbálkoztunk,és minden hónapban voltak tüneteim,és volt,hogy ki is maradt,de nem voltam terhes.Novemberben is kimaradt,voltak mondjuk tüneteim,de azt hittem,hogy megint csak beképzelem magamnak.Gondoltam Mikulásra azért csinálok egy tesztet,és ha esetleg pozitív lenne,akkor ezt hozta mindkettőnknek a Mikulás.Volt nagy meglepetés,amikor megláttam,hogy 2 csík van rajta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!