Akik apasztottátok a tejet, hogyan tettétek? Bevált?
Mennyi idő alatt sikerült teljesen elapasztani?
Elkezdtem jegelni, hideg vízzel borogatni, erre begyulladt.Doki felírta a Bromocriptint, 2 nap alatt elapadt.Persze nagyon nagy volt a gyulladás,ezért kaptam gyógyszert.
2011. jan. 19. 09:37
2/13 A kérdező kommentje:
S meddig kellett szedned, s mennyit naponta?
Nekem a hideg víz nem jött be.
Nagyon sok tejből 2 hét alatt nullát csináltam. Néha lefejtem belőle egy picit (amikor már nagyon feszült, azért vigyázni kell, nehogy begyulladjon).
Urtica urens ch 30 napi 2-3 * 5 golyó, amíg el nem apad.
2011. jan. 19. 17:53
Első vagyok.Be kellett szednem az egész dobozzal,egy hét kb.De két nap alatt totál elapadt.
2011. jan. 20. 13:13
5/13 anonim válasza:
A gyogyszerol amit adtak,hogy elapadjon rosszul lette,anyira szedultem,hogy nem tudtam kimaszni az agybol.
Vegul neilon zacskokat vizzel toltve tettem a fagyasztoba es mikor megfagyott ra tettem a mellmere,nalam ez valtbe,de attol fugg ki,hogy van vele.
2011. jan. 21. 14:32
Offolok, ne haragudj, de hadd kérdezzem meg, hogy miért akarod elapasztani?
2011. jan. 21. 22:42
7/13 anonim válasza:
En is el akartam,mert a gyerek mar 2eves volt,nekem vissza kellet menjek munkaba,neki meg bolcsibe.es mar egyebkent is mindent evett.
Ha valaki el akarja apasztani nem feltetlenul felelotlen anya,aki nem hajlando taplalni a gyereket.Mert a levalasztasnak is el jon egyszer az ideje!
2011. jan. 22. 07:19
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek! Mielőtt elítélnél, nem tartozom magyarázattal, de leírom. 7 hónapja NEM szopik a kicsim, de eddig fejtem neki, mert volt tejem. Sajnos tőle veszem el azt az időt, ráadásul már "nagy" és mindent eszik. Ennyi. És nem akarom, hogy begyulladjon megint a mellem, mert az első félév szoptatás alatt havonta volt mellgyulladásom. Egyébként kb.8 hós koráig fogadta el a cicit.
9/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul már kistesót is szeretnénk, szóval úgy gondolom, itt az ideje annak, hogy elapasszam a tejem. Természetesen más lenne a helyzet, ha még szopizna, és elfogadná a cicit, de sajnos nem így van. :(
Beszarás! Még én vagyok a szemét, mert merek kérdezni valamit. Nem ítéltem el senkit, egyszerűen csak kiváncsi voltam, hogy milyen okok léteznek, amiért el akarja valaki apasztani a tejét. Látom rosszul tettem, hogy kiváncsi voltam.
2011. jan. 22. 13:03
Kapcsolódó kérdések: