Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor célszerű megvásárolni a...

Mikor célszerű megvásárolni a babaholmikat?

Figyelt kérdés

Párom csak akkor akarja ha már én a kórházban leszek, mert szerinte szerencsétlenséget hoz, ha előbb megvesszük, én viszont nem szeretnék kimaradni ebből.

Még korai a terhességem, nem is azonnal venném meg(bár szívem szerint azért vásárolgatnék már)mondjuk úgy az utolsó három hónapban, de hogy férjem vegye meg az utolsó pillanatban...

2008. szept. 16. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eddig még mi is csak sóvárogtunk,nézelödtünk.Egyszer voltunk nagy kísétésben,nagyon olcsó kiságy-pelenkázó szettet tudtunk volna venni,de az még csak a 12-ikhét elött volt.Nem vagyunk babonásak,mégsem vettük meg.De egyetértek abban,hogy szép lassan apránként vegyünk meg ezt-azt.Ès persze együtt!!!El sem tudnám képzelni-de szerintem a férjem sem,hogy egyedül vásároljon vmelyikönk...

Boldog babvárást:16 hetes kismama

2008. szept. 16. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Én még csak a 14. hétnél tartok,és màr vàsàroltam jo néhàny dolgot.

Ràm elég furcsàn néztek az emberek,hogy korai stb. de én inkàbb koràn ,de alaposan körülnézek mindenütt.

Persze mindig azt veszek ami éppen akcios.

Pl popsitörlöt kartonal fél àron megvehettem(elég màrkàs)

és a szavatossàga 2012.ig jo,ugyhogy nem vesztettem semmit.

Szintén rengeteg kisruhàt sikerült beszereznem darabjàval:)

A babakicsit ràhagyom a pàromra,meg lehet az àgyat is,hogy ne érezze magàt kirekesztve(amugy nincs ideje velem vàsàrolgatni,mert rengeteget dolgozik)

de én màr most elkezdtem mindent vàsàrolni,és igynyugodtabb vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008. szept. 16. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 6. hónaptól kezdtem el lassan vásárolgatni. Figyeltem az akciókat, így sok mindent nagyon jó áron tudtam megvenni. Most má egy kicsit bele kell húznom. Nem csak a vásárlás szempontjából, hanem mosás, vasalás, pakolás...Valószínűleg hamarabb érkezik a picúr. De már ilyenkor nagy pocakkal egyébként is minden munka lassabban megy, többet kell pihenni:). Egy biztos: én mindig mindent örömmel vásároltam, azzal a csodálatos érzéssel, hogy az én kisbabámé lesz. Ráadásul időben nekikezdve a vásárlásnak, jobban van lehetőség válogatni, nézelődni, kipróbálni. Bár írtad, nektek nem gond, de anyagilag sem annyira megterhelő így.

33 hetes pocakos

2008. szept. 16. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:

ÁÁ,ne halogassátok.Főleg,hogy a kórházban töltött napok száma mostanság nagyon lecsökkent.2-3 nap,ha minden rendben van.Ebből csak kapkodás lenne.Dolgozik,utána berohan hozzád látogatóba aztán még vásárolni is.Az nem megoldás.A másik pedig az,hogy egy anyának milyen öröm vásárolgatni,nézelődni!Ettől ne fosszon meg!:)Az utolsó 1-2 hónapban lehet,hogy semmi energiád nem lesz boltról-boltra járni.

Szép apránként vegyétek meg a dolgokat,így nem lesz fejetlenség az életetekben.

2008. szept. 16. 13:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Hú már alig várom hogy hazajöjjön a munkából, és megmutathassam neki mit válaszoltatok remélem meggyőzi.

Amúgy is a szalvétaképekkel kezdem azokat fogok csinálni néhányat a szobájába meg rendeltem néhány ablakképnek való holmit egy kreatívboltból csak össze kell vágni, ragasztani,nem akarom kicsicsázni a szobát nagyon sárga a fal és néhány színes dolog azt hiszem jól fog mutatni.

2008. szept. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!