Most már kezdhetek babaholmikat venni?
Kicsit babonából is meg amúgy is úgy gondolom túl korán az elejétől nem kell még megkezdeni a babaholmik gyűjtögetését. Mindkét manóm koraszülött lett hét illetve 8 hónapra, makk egészségesek....csak igy alakult.
bár akkor sem kapkodtam el babadolgok beszerzését.
Most vagyok negyedik hónap végén...Eddig csak max néztem egy-két babakocsit, kiságyat de semmi több. Kivételesen tegnap vettem 3 kis bodyt mert nem tudtam már otthagyni,olyan cuki darab volt, és mivel a héten tudtam meg hogy kisfiú lesz könnyebb volt a választás.
Úgy gondoltam májustól már ellehet kezdeni összeszedegetni, hogy azért júliusra szinte minden meglegyen..ne adj isten ha korábban érkezne ismét..mert most augusztus végére vagyok kiírva.
Bár örülnék ha ő már kihúzná végig a hasamban.
Egyetért velem valaki ebben, vagy mi a véleményetek erről?
válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
A babona egy buta kitaláció az emberek gyengeségére. Ha baj törtnéik, rá fogják.
Én mindkét terhességemnél már előre /még a "babaproject" előtt/ nekiálltam gyűjtögetni. Szerencsénkre mindkétszer elsőre összejött a bébi, 6 hetes vizsgálat után szétkürtöltem a családban, a babaszoba 100%-osan 7 hónapos korunkra lett kész.
Szerintem vásárolj nyugodtan ha most van rá pénzed, szeretnéd.
Boldog babavárást :)
20 hetes kismama
Köszönöm aranyosak vagytok!
Én is úgy érzem most már lehet vásárolgatni, és igen olyan boldogság egy-egy falat kis babaholmit venni:)!!!!
És igaz, jön nyári nagy meleg, nem túl jó dolog lesz akkor "szaladgálni" a legfontosabb holmiért akár!
Köszönöm!
4. válaszoló vagyok, én nem értem ezt a babonás dolgot :)
Nem bántásként, csupán érdeklődés szinten, de valaki mondja meg, mitől fél? Mármint mit takar a babona? Hogy ha kislány ruhát vesz akkor fiú lesz? Vagy baja lesz a picurnak, ha előre vásárol?
Tényleg nem bántásból, pusztán kiváncsiságból kérdezem.
Ok, köszönöm a felvilágosítást :)
Igaz, még mindig nem értem, ki volt az, aki kitalálta ezt a babonásdit. Természetesen a legfájóbb pontnál fogta meg a kismamákat, a baba égészégénél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!