Mikor kezditek el összerendezni a babaholmikat? Úgy hogy minden a helyén legyen és ne egy halomban.
26hetesek vagyunk, persze még nincs meg minden de idegesít hogy minden egy csomóban van.
A babaruhákkal van tele a fürdető és a kiságy.
Korán ugyanis kezdő kismamaként előfordult hogy úgy vettem rugdalozót hogy bár különböző méretként volt feltüntetve de mégis tök egyformák voltak.
Eleinte egymásra rakosgattam a vásárolt tételeket és úgy huzogattam a listáról ha már minden megvolt akkor szereltük össze a polcokat festettünk és takaritottam. Majd bepakoltam
a vállfás megoldást válaszd hat teheted mert sok helyet megspórolhatsz a szekrényekben
a mosást és a vasalást méretnként oldottam meg igy nem kellett újra válogatni de időben a 30. hét elején volt.
Első babánál 37.héten került minden a helyére, most a másodiknál a 34.héten.
Én "hajtogatós-egymásra rakós" fajta vagyok, utálom a vállfát.
26 hetesen még ráérsz aggódni, hogy nincs rend a gyerekszobában :)
Off:
Remelem ennyi örömötök van az eletben, akik Carment mindig, mindenhol lepontozzak! Bocsi, kikivankozott mar!
On:
En kb.26. heten mostam ki mindent. Elraktam, letakartam! A 32. heten kivasaltam. Es rajöttem, hogy nincs eleg hely, ahova a vegleges helyet gondoltam! Igy megint egy helyre mindent, letakar:-) 2het mulva vettünk egy komodot, atrendezte es kitakaritotta Apa a hazat es a komodot, es mentek a helyükre a babacuccok! :-)
2okbol is jo hogy nem vartam, elöször a 30. heten elromlott a mosogep. Mire venni tudtunk 34hetes voltam, akkor meg kinyiltam, majdnem megszültem, igy szigoru fekvesre iteltettem! :-(
Nekem is off:
én írtam, hogy nem szeretem a vállfát, de ettől még felfele pontoztam Carment. Én sem bírom, hogy őt mindig lepontozzák :(
En a keson rendezkedo fajta vagyok. 36 hetesen mostam, vasaltam az elso babara mindent ki, becsomagoltam hajtogatva es ment a leendo szekrenyebe, csak a korhazba vivos es hazahozos cuccokat raktam kulon zacskoba, a tobbit szules utan raktam ki a polcokra, igy teljesen frissek voltak.
A masodik babanal meg tovabb huztam a dolgot: 36 hetesen csak az elso par napra mostam es vasaltam ruhakat es a korhazi cuccot pakoltam ossze, a tobbi dolog osszekeszitesevel megvartam a 38 hetet, mert akkor koltozkodtunk.
Igaz, nalam nem alltak halomban a dolgok, mert keson is vasaroltuk (33. het utan), a kapott ruhakat pedig batyuztam es beraktam a szekreny aljaba, hogy ne legyenek szem elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!