Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire előre veszitek meg a...

Mennyire előre veszitek meg a babaholmikat? Fél éves korig nagyon előre fogok vásárolni? Miket tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Tegnap derült ki, hogy kislány és már 27 hetesek vagyunk!

:)

egyébként június 4re vagyunk kiírva!

2010. márc. 5. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem vásárolnék annyira előr. Nem lehet tudni, milyen ütemben fog fejlődni a babád és sajnos lehet, hogy sok olyan ruha lesz, amit nem tudsz majd ráadni, mert nem lesz a szezonnak megfelelő. Persze 1-2 csábító árú holmit nyugodtan vehetsz, de nem ess túlzásba, mert a babák fejlődése nagyon egyéni és még azt se tudod, mekkora méretekkel fog megszületni :) Gratulálok a kislányodhoz! Ja Egyébként nálunk 4 gyerek van, közülük 3 aug.-szept.-i mégsem tudtam a kisebbekre ráadni a nagyobb minden ruháját, mert nem egyformán nőttek...
2010. márc. 5. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Nem vásárolsz nagyon előre! Majd meglátod milyen gyorsan nől a picid és jó ha csak a szekrénybe kell nyúlni a ruháért, nem vásárlókörútra indulni!!! 56-62-68-74-es ruhácskákat nyugodtan vehetsz, bár vedd számításba, hogy közben más évszakok jönnek! 56-újszülött, 62-68 -as méret 3-6 hós, 74-80 6-9hós méret úgy kb. Bár az a tapasztalatom, hogy kicsit tovább hordhatók, persze ez márkafüggő is.

3-6hós méretből már télieket vegyél!

Boldog babavárást!

31h kismama (és 3 éves kisfiú anyukája)

2010. márc. 5. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mi 16 hetesek vagyunk. Sajnos, még nem tudni, hogy fiú vagy lány lesz e, mert mindig takarja magát. Eddig amiket vásároltam (semleges színűek) azok között nem volt ruha. De olyanokat mint etetőszék, kistányér, kisevőeszközök stb.(amik pl még le is vannak árazva) és nem ruhanemű meg fogok venni, mert a szekrényben elfér.:-)

De az is lehet csak én vagyok ennyire túl buzgó,mivel az első babámat várom.

2010. márc. 5. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó: nem vagy túl buzgó, szerintem is mindent az idejében kell beszerezni, az utolsó időkben nincs energiája az embernek futkosni minden után, na meg ott az a fránya pisilés.

Mi a 2.babánkat várjuk, van egy nagy 16 hós fiunk, és és pocakos 25 hetes lányka. Neki is megvan már mindene, kész a szobája. Egyedül a kiságy nincs betéve, mert most szoktatjuk át a junior ágyra a nagyfiút.

Szerintem is a 74ig simán meg lehet venni a ruhákat, hiszen az én fiamon 56-os ruha kb 2 napig volt, 62es 2 hétig, 68as szintén 2-3ig, és a 74től hordta úgymond sokáig, 2-3 hónap is akár. Nőnek mint a bolondgomba az első 6 hónapban.

2010. márc. 5. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat.
2010. márc. 5. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!