Rosszul vagyok az elevittöl mit tanácsoltok melyik magzatvédöt szedjem?
Ugy erted 10 HETES :D :D
Magyarorszagon ezeket lehet kapni:
Centrum Materna A-tól Z-ig filmtabletta
Elevit Pronatal filmtabletta
Eurovit kismama étrendkiegészítő kapszula
Femibion 800 folsav+metafolin tabletta (várandós anyukáknak a terhesség 12. hetéig)
Femibion 400 folsav+metafolin+DHA tabletta (a terhesség
13. hetétől a szoptatás végéig)
Folsav 200 tabletta
Gravida filmtabletta
Pregnavit kapszula
HIPP Natal
Ki kell tapasztalnod!
Most itt mindenki le fogja írni,hogy neki mi vált be, és hoyg ez meg az milyen jó, de nem tudhatod hoyg te melyiket birod.
Pl én a Gravidától úgy hánytam,mintha kötelező lett volna, függetlenül attól hoyg melyik napszakban és hoyg étkezés előtt-közben-vagy után vettem be. Próbáltam mindenhogy - mert nem akartam hoyg kidobott pénz legyen az ablakon,de sajnos hánytam tőle. De legalább a bőröm szép volt.
Az Elevitet tudtam szedni, de attól meg nagyon-nagyon pattanásos lettem és borzasztó székrekedés és farkas étvágyat csinált.
Mostmár inkább semmit nem szedek.
14:24-es vagyok.
Azt kifelejtettem,hoyg a Hipp Natal-ra is sokan esküsznek,de pl öklendezek tőőle, mert annyira rosz nekem az íze. De más meg szereti.
Az elevitet én is rendszeresen kihánytam.
A puritans.com-ról rendelek magamnak kismama vitamint, és még szállítással, vámmal együtt is barátibb az ára, mint bárminek, és az orvosom szerint is jó, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!