Tehetek valamit? Mit tanácsoltok? -lábdagadás
Tök jó az a cikk amit az első válaszoló írt.
Egyébként keress rá a lábdagadás-ra itt a keresőben, sok hasznos tanácsot olvashatsz. Én egyet el is mentettem magamnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia!
Én is ezzel a problémával küzdök, de nekem már közel a vége.
Én vettem 140 den-es kompressziós (térd)harisnyát, és azóta láss csodát van bokám. Harisnya nélkül annyira bedagadt, hogy a lábfejemet sem tudtam megmozdítani. Amióta hordom nincs ilyen probléma. Azt nem mondom, hogy egyáltalán nem dagad be, de közel sem olyan mértékben, mint nélküle. Ha gondolod próbáld ki, nem egy veszélyes összeg.
Ha a dagadás mellett a lábfejed IS fáj, akkor harántsüllyedésed lehet. Ha nem vagy egy cérnaszál (mint ahogy én sem), akkor erre komoly az esélyed.
vegyél talpbetétet gyógyászati segédeszköz boltban, ez a vizesedést is pozitívan befolyásolja! Kipróbáltam!
25 hetes km.
Köszi a tippeket!!
Hát nem vagyok épp pehely súlyú,úgyhogy kedves utolsó lehet hogy az a gondom amit te is írtál....megpróbálom a talpbetétet,hátha segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!