Lábdagadás ellen valami hatásos módszer? 33hkm
Nekem kb 1,5 hónapja dagad a lábam, sőt mostmár a kezem is. Az alábbiakat javasolták, próbáld ki, bár nekem semmi nem használt... :(
-polcolás, minél többször naponta, nemcsak vízszintesen, hanem szívmagasságig
-petrezselyem nyersen
-schüssler só nátrium szulfát
-kevesebb sóbevitel
-fáslizás v erre a célra való harisnya
-séta, mozgás
-körte (természetes vízhajtó)
-sok sok gyümölcs, zöldség
-hideg meleg váltózuhany, utána jégzselé
Nekem még a felpolcolás, ami a legjobban segít, de amint lábra állok, 10 perc alatt megint feldagad. Kitartást!!!
34 hetes
Mennyire dagadsz?
Én is 33 hetes vagyok, épp ma voltam kórházban emiatt, remélem nem fognak befektetni :(, nagyon félek.
Csináltak vérvételt, vizeletvizsgálatot, most várom az eredményt.
Nálam pár hete kezdődött, de csak estére dagadt be a bokám, reggel a kezem, de napközben oké volt. Csak az a baj, hogy mára már reggel is 3x akkora a bokám, mint egyébként.:(
Eddig az is segített, ha napközben felpolcoltam a lábam, este pedig a párom megmasszírozta. Illetve sok fehérjét fogyasztok, kerülöm a sót, a szénsavasat is.
Hát már én is dagadok! Egy héttel ezelőttig annyira fitt voltam még. Abbahagytam a Magne B6-ot,azóta dagad kezem és lábam. Délre már annyira fáj a bal lábam,hogy le kell feküdjek. Mintha egyenként 100kg-osak lennének a lábaim. Pedig 66kg vagyok. 49kg-mal kezdtem, azért gondolom a súlytöbblet sincs megszokva. Vizesnek nem látom a lábam,nyomásra nem marad bennt. Vagy a dagadás csak víztől lehet? Felpolcolva jó a lábaimnak csak.
35+5 hkm
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!