Vizesedés ellen valami hatásos módszer? Mindenem vizesedik nem csak a lábam és nem használ semmi se a pihentetés se a felpócolás se a sok folyadék és még csak a 22. hétben járok. A vérnyomásom alacsony és fehérje sincs a vizeletemben.
A természetgyógyász barátnőm nekem azt javasolta hogy tartsak burgonya diétát, azaz iktass be olyan napokat amikor egész nap semmi mást csak főt burgonyát eszel.
Sózni nem szabad inkább mással ízesítheted. És másnapokon is tilos a só.
a dinnye is nagyon jó vízhajtó! a másik, hogy hideg vízzel naponta többször, 5-5 percre zuhanyoztasd a lábad térdtől lefelé, a kezedet illetve ahol vizesedsz. nem kellemes érzés, de nagyon hasznos tud lenni.
Tényleg csökkenteni kell ilyenkor a sót, delikátot, felvágottakat, virslit, készételeket.
Krumpli? akkor most már értem, miért nem vizesedtem egész terhesség alatt...nagyon krumplis voltam, mindenhez azt ettem, köret csak főtt krumpli lehetett...
36 hetes kismama
Én is csak krumplit eszek köretnek és eddig még nálam sincs vizesedés!!
30 heteske
Sok alma és petrezselyem, vénás torna.
A sok gyümölcs is cukornak minősül ám :)
Szia! Ezt a kérdést én tettem fel múlthéten, olvasd el mit mondott a doki. Detto ugyan ilyen helyzetben vagyok mint te. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!