Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 9 hetes, és az...

Holnap leszek 9 hetes, és az egy dolog hogy alig tudok megenni bármit is, de semmit nem tudok meginni. Még a víz is visszajön. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Akkor múlt el, amikor megmozdult a bébi a pocakban. Inni muszáj, különben akár kórházba is kerülhetsz. Próbáld kitapasztalni, mi esik jól. Én pl. utálom ezeket a gyors hamburgereket, de volt időszak, amikor a mc donaldsos hambi maradt meg bennem.
2011. febr. 10. 12:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Az evést elég unalmasan megoldom, a gond a folyadékbevitel. Szerintem még fél litert sem iszom meg egy nap.
2011. febr. 10. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem jó ha nem iszol, de ha már fél litert le tudsz erőszakolni, az is több mint a semmi! Ha nagyon elhúzódik ez az állapot, beszélj az orvosoddal, nehogy gond legyen!
2011. febr. 10. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a gyömbérteát. Nagyon apró kortyokat igyál. Nekem segített. Sőt, nekem a kóla is jó volt. Nem liter szám, csak 1-2 dl naponta, szénsavat kikeverve. Csillapította a rosszullétemet, és utána már megmaradt bennem a víz is.

Ha elhúzódik a dolog, beszélj a dokiddal, mert ha kiszáradás fenyeget, kaphatsz infúzió kúrát.

2011. febr. 10. 12:41
 5/7 A kérdező kommentje:
A gyömbérteáról már hallottam, főleg angol nyelvű oldalakon. hogy csináltad meg? a patikában semmi ilyen nem volt, már vettem 2 db gyömbért, csak nem tudom hogy álljak neki.
2011. febr. 10. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. febr. 10. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

12:41 vagyok

Én 1 liter vízben kb 3 cm-es darabot (összevagdosva) főztem fél órán keresztül. Elég intenzív, de hatásos. Simán ízesítettem cukorral, vagy mézzel, meg citromlével.

Volt, hogy sütöttem gyömbéres kekszet, vagy vettem bio boltban. Nagyon finom, és legalább ettem is.

2011. febr. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!