36 hetes leszek hétfőn! Milyen homeopátiás szereket kezdhetek el szedni? Málnalevél teát is elkezdhetem inni?
Ez hülyeség!Lehet szülés elött,alatt és utána is homeós bogyót szedni. Nem tudom hirtelen hogy szülés elött mit lehet enni,de az utána ehető: arnica montana 30ch(vérzés csillapitásra) urtica urens 5ch(tejbeinditásra,növelésre) Mindkettőből 3*5szem elszopogatni. De ha esetleg nem tudja senki megirni akkor hivd fel a következő telefonszámot: 06-70/3760606.Ez egy homeópátiás orvosi tanácsadó szolgálat. Minden nap hétköznap 9-17óra között lehet őket hivni!
Sok sikert a szüléshez. (Én csak a szülés alatt kaptam 9től 10percenként s délre megvolt a Picur,gátmetszés nélkül,de engem olajozott is a szülésznő:))
Szia! Én a szülésznőtől az alábbi infókat kaptam:
Betöltött 36. hét első napjától 5 napig napi egy adag Caulophyllum, utána 2 napig bapi egy adag Arnica. 37. hét eslő napjától 5 napig naponta egy adag Cimicifuga, 2 napig Arnica. 38. hét ugyanaz, mint a 36., 39. hét u.a., mint a 37. És így tovább. Illetve szüléskor felváltva Caulophyllum és Cimicifuga.
A málnalevél teát is a 36.héten lehet elkezdeni.
További szép babavárást és könnyű szülést Neked! Remélem tudtam segíteni!
36 hetes kismami
napi 1 bögrével (ebbe 1 kanál málnalevél)
hetente lehet plusz 1bögrével de van aki egyből 1l-t megiszik naponta
ártani nem árt
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!