Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes leszek hétfőn!...

36 hetes leszek hétfőn! Milyen homeopátiás szereket kezdhetek el szedni? Málnalevél teát is elkezdhetem inni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most voltam a gyógyszertárba és ott azt mondta a nő,hogy nem lehet homeós bogyót szedni csak szülés közben!Ez igaz?Azért szeretném szedni,hogy könnyebben táguljak!Köszönöm a segítségeteket!:)
2010. máj. 28. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség!Lehet szülés elött,alatt és utána is homeós bogyót szedni. Nem tudom hirtelen hogy szülés elött mit lehet enni,de az utána ehető: arnica montana 30ch(vérzés csillapitásra) urtica urens 5ch(tejbeinditásra,növelésre) Mindkettőből 3*5szem elszopogatni. De ha esetleg nem tudja senki megirni akkor hivd fel a következő telefonszámot: 06-70/3760606.Ez egy homeópátiás orvosi tanácsadó szolgálat. Minden nap hétköznap 9-17óra között lehet őket hivni!

Sok sikert a szüléshez. (Én csak a szülés alatt kaptam 9től 10percenként s délre megvolt a Picur,gátmetszés nélkül,de engem olajozott is a szülésznő:))

2010. máj. 28. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én a szülésznőtől az alábbi infókat kaptam:

Betöltött 36. hét első napjától 5 napig napi egy adag Caulophyllum, utána 2 napig bapi egy adag Arnica. 37. hét eslő napjától 5 napig naponta egy adag Cimicifuga, 2 napig Arnica. 38. hét ugyanaz, mint a 36., 39. hét u.a., mint a 37. És így tovább. Illetve szüléskor felváltva Caulophyllum és Cimicifuga.

A málnalevél teát is a 36.héten lehet elkezdeni.

További szép babavárást és könnyű szülést Neked! Remélem tudtam segíteni!

36 hetes kismami

2010. máj. 28. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja s első vagyok. Ha adsz egy email cimet akkor küldök egy doksit amibe leirják hogy mi meg hogy kell. De a övetkező oldalon is megtalálod:) [link]
2010. máj. 28. 10:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!:):)Délután meg is veszek mindent!:):)
2010. máj. 28. 10:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Még lenne egy kérdésem:)A málnalevél teát,hogy kell inni?Hány dl egy nap?Mennyit kell tenni belőle?Bocsi a sok kérdésért!:)
2010. máj. 28. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

napi 1 bögrével (ebbe 1 kanál málnalevél)

hetente lehet plusz 1bögrével de van aki egyből 1l-t megiszik naponta

ártani nem árt

:)

2010. máj. 28. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokat!:)A teát már meg is vettem!
2010. máj. 29. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!