Elkezdhetem inni a málnalevél teát?
Szia!
Szerintem még korai a teát innod. Én kedden este kezdtem el inni, és péntek éjjel beindult a szülés. Szóval várj még vele min. három hetet.
Nekem azt mondták, hogy a betöltött 36. héttől kell elkezdeni úgy, hogy fél litert le kell főzni, s azt kétszer-re elosztani. Én 36+3 hetesen kezdtem el inni. Az orvostólkérdeztem, hogy ezeket hogy kell, ajánlott egy nőt a kórházban, akivel holnap beszéljük át hogy kell szedni a homeós bogyókat is mellé, de annyit mondott Ő is hogy a álnalevél teát a 36. héttől ihatom. Előbb nem ajánlott.
A homeós bogyókra meg annyit mondott a doki, hogy 35 héttől ihatom, de védőnők mondták, hogy koraszüléshez vezethet, így a 37 hétnél előbb ne kezdjem el. S jó is hogy nem kezdtem el, mert 35+5 hetesen 2111 volt a méhszájam, teljesen ki van nyílva egy ujjnyira, s mondta az orvos is, hogy a 37 hetet várjam meg a bogyók terén, mert már így sem húzom ki jan. 29-ig. 36+6 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!