Elkezdhetem inni a málnalevél teát 1 bögrével naponta? Vagy korai lenne? Még teljesen zárt vagyok.35 hetes pocis vagyok
Szia ! Én a 36. héttől ittam napi 2-szer 2-2,5 decit. Szedtem még mellé a homeopátiás bogyókat. A 38. héten szültem és 5 óra alatt meglett a baba és gyorsan tágultam , pedig az előző gyerekkel órákig kínlódtam és akkor nem ittam a teát sem és a bogyókat sem szedtem , csak akkor tágultam amikor bekötötték az infúziót.
Én mindenkinek csak tanácsolni tudom , mert szerintem segít.
Köszi a válaszokat. Remélem segíteni fog majd. De még várjak egy hetet vagy mivel úgysem rögtön fejti ki a hatását, 1 bögrével ihatok?
Dokihoz még nem megyek, és ezért nem is akarom hívogatni.
Nekem a szülésznőm mondta hogy 34.betöltött héttől ihatom nyugodtan! először mondta hogy pár napig csak 1 bögrével igyak, mert van aki érzékenyebb lehet rá és hasmenést is okozhat (mondjuk én a vége felé örültem volna ha vmi egy kis hasmenést okoz :))
de utána már simán 2 csészével megittam naponta.
Én túlhordtam a fiamat 1 héttel, viszont nagyon gyorsan tágultam, és 5 óra alatt megszületett.
Nem tudom milyen lett volna anélkül, de én is csak ajánlani tudom!!
Nyugodtan ihatod már mostantól!!
Köszönöm! :)
És van valami hogy étkezés előtt vagy után kell-e inni? Vagy mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!