Terhesen mennyi teát szabad inni naponta?
Ilyen hűvös napokon mindig szerettem teával ücsörögni a tv előtt. Most kisbabát várok (20.hét), s nem tudom, hogy a sima fekete teát megihatom-e? Ill. hogy mennyit?
Azt tudom, h szoptatás alatt nem ajánlott, de terhesség alatt?
Én terhesen ugyan nem ittam teát (az egyetlen dolog volt, amire rágondoltam, hányingerem lett). Viszont szoptatás alat csak az esett jól. Feketeteát ittam, de "menzateára" főztem, másfél literbe egy filter. A babámnak nincs semmi baja.
Szerintem nyugodtan teázzál, nem lesz semmi baj, és gondolom nem dögerősből iszol 5 litert. Szoptatás alatt pedig próbáld majd ki, én pl tudtam kávézni, a babám remekül aludt úgyis.
Én sajnos már 2-szer is voltam a terhességem alatt kórházban, reggelihez és vacsorához is mindig teát, vagy tejeskávét adtak a kismamáknak, pár hetes terhesektől kezdve a túlhordásos kismamákig mindenki volt és mindenki ezt kapta.
Szerintem is, ha menzásra főzöd, akkor ihatod nyugodtan.
23 hetes
A pickwicknek van fehér teája. Nekem nagyon bejön. Nagy teás vagyok, egy héten 1x-2x fekete teát is szoktam inni, de akkor rákattanok és vagy 3 csészével lemegy.
De amúgy kereshetsz olyan gyümölcsteákat, amik koffeinmentesek vagy a fehér teát, amit írtam, tényleg nagyon finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!